Hvilken gåmølle er best i test?

I følge vår sammenligning er Gymstick WalkingPad en av de beste gåmøllene på markedet akkurat nå Denne gåmøllen er enkel å slå sammen og kan også styres med en fjernkontroll eller via en app på mobilen Modellen er også stillegående, relativt billig og robust nok til å vare i flere år I samlingen vår nedenfor kan du lese mer om Gymstick WalkingPad og to gode alternativer!

Sammenlign våre 3 testvinnere

Du kan sveipe sidelengs for å se alle produktene i sammenligningen

1
image
2
image
3
image
Utmerkelse: Best i testMest for pengeneVi anbefaler
Produkt: Gymstick WalkingPadXiaomi Walkingpad R2Toorx Toorx WalkingPad
Vurdering:
Produsent:GymstickXiaomiToorx
Dimensjoner (lengde, bredde, høyde):143 x 55 x 13 cm145x 72x 103 cm182 x 80 x 134 cm
Vekt:28 kg37 kg31 kg

1. Gymstick WalkingPad - Best i test

 • Produsent: Gymstick
 • Dimensjoner (lengde, bredde, høyde): 143 x 55 x 13 cm
 • Vekt: 28 kg
Gymstick WalkingPad

Vår favoritt er Gymstick WalkingPad – en lett og sammenleggbar gåmølle som du styrer via den medfølgende fjernkontrollen eller en app. Du velger hvilken hastighet du vil ha og så måler den tid, hastighet, skritt, kaloriforbruk med mer.

Maksimal hastighet for å gå er 6 kilometer i timen, som er standard for gåmøller. Skal du gå raskere anbefales WalkingPad R2 i stedet, selv om du må være forberedt på å betale litt mer for denne modellen.

Rimelig og lett å flytte

Gymstick Walkingpad matcher dyrere modeller i alt fra kvalitet, funksjoner og sammenleggbarhet. Men den både veier mindre og koster mindre enn andre. Den er også utstyrt med hjul for enklere forflytning. Denne modellen er det beste valget for de som ønsker å komme i gang med trening på gåunderlag. Den er svært rimelig, holder høy kvalitet, er stillegående og har fått høye karakterer fra brukere hos forhandlere som Sportproffsen.se og Bauhaus. Derfor kåret vi den til best i test i vår vurdering.

 • Veier kun 28 kilo og har hjul for enklere forflytning.
 • App med informasjon om tid, hastighet, kaloriforbruk og mer.
 • Koster mindre enn flere konkurrenter uten å være dårligere.
 • Maksimal hastighet er 6 kilometer i timen.

I samarbete med pris-logo

2. Xiaomi Walkingpad R2 - Mest for pengene

 • Produsent: Xiaomi
 • Dimensjoner (lengde, bredde, høyde): 145x 72x 103 cm
 • Vekt: 37 kg
Xiaomi Walkingpad R2

WalkingPad R2 er Xiaomis oppdaterte modell som er full av funksjonalitet og også har blitt veldig populær blant norske forbrukere.

For prisen, som er litt høyere enn vår Best i Test-vinner, får du en sammenleggbar maskin med LED-display som viser alt fra hastighet til tid og forbrente kalorier. Alt kan også følges på smarttelefonen hvis du installerer den medfølgende appen. Du velger selv om du vil bruke gåmøllen i manuell modus og styre alle innstillinger selv, eller la den tilpasse treningen automatisk.

WalkingPad R2 er designet for å være så stille som mulig. Den har også god demping for å redusere belastning på knær og ledd.

Dette er også en av de «raskeste» walkpad-modellene på markedet med en hastighet på opptil 10 kilometer i timen. Her må du imidlertid folde opp rekkverket vertikalt – når det står i horisontal posisjon er makshastigheten 6 kilometer i timen.

WalkingPad R2 har fått svært gode brukervurderinger og har også blitt rost av eksperter – dette er en av de beste gåmøllene på markedet og du vil bli fornøyd med alt fra byggekvalitet til støynivå. Du bør imidlertid huske på at WalkingPad R2 veier mer enn mange andre modeller. Den høye prislappen kan også virke avskrekkende, men med tanke på hvor mye du får for pengene, tror vi fortsatt at det er det beste valget du kan ta akkurat nå.

 • Populær gåmølle av høy kvalitet.
 • Lar deg gå opp til 10 kilometer i timen.
 • LED-skjerm og app som lar deg holde oversikt over hastighet, kaloriforbrenning og tid.
 • Tung med sine 37 kilo.

I samarbete med pris-logo

3. Toorx Toorx WalkingPad - Vi anbefaler

 • Produsent: Toorx
 • Dimensjoner (lengde, bredde, høyde): 182 x 80 x 134 cm
 • Vekt: 31 kg
Toorx Toorx Walking Pad

Toorx WalkingPad ble utgitt i 2020 og ble raskt populær på hjemmekontorer. Den superkompakte gåmøllen er kun 12,9 centimeter tykk og kan foldes sammen for å ta minst mulig plass. Dette gjør dette til et utmerket alternativ for de av dere som bor trangt og trenger å spare plass.

Selv om denne gåmøllen er slank, har den mye funksjonalitet. Den kommer med både fjernkontroll og LCD-skjerm, og er kompatibel med WalkPad-appen. I appen holder du styr på alt fra treningsdata til hastighet, og lagrer dine preferanser.

Du kan også velge mellom automatisk eller manuell modus, og etter vår mening er det mest praktiske alternativet det automatiske. Denne gåmøllen er smart nok til å justere hastigheten etter hvordan føttene er plassert og hvor fort du beveger deg. Hastighetsområdet til denne modellen er 0,5 – 6 kilometer i timen og maksimal vekt på brukeren er 110 kilo.

 • Superkompakt gåmølle.
 • Kan styres med fjernkontroll eller app.
 • Smart automatisk modus som justerer hastigheten.
 • Dyrere enn mange tilsvarende konkurrenter.

I samarbete med pris-logo

Kjøpsguide for kjøp av gåmølle

Vondt i rygg og ledd etter nok en dag foran datamaskinen? Mange som jobber hele dagen på kontor opplever denne type problemer, men synes det er vanskelig å finne motivasjonen til å trene etter en lang dag på jobb.

En sammenleggbar tredemølle – også kjent som gåmølle eller walkpad – er et treningsapparat som gjør det mulig å kombinere trening og arbeid. Bare trekk frem gåmøllen og gå både før og under arbeidsdagen. På den måten slipper du å tenke på å ta den tunge powerwalken når du kommer hjem og egentlig bare vil slappe av.

Ikke en erstatning for tredemøllen

Hvis du skaffer deg en gåmølle for å slippe å gå på treningssenteret, bør du tenke om igjen eller skaffe deg en tredemølle med høy motoreffekt. Da kan du i stedet lese videre i vår store samling av tredemøller.

Hensikten med en gåmølle er å få inn den viktige hverdagstreningen, som er vanskelig å få til hvis du jobber sittende hele dagen. Mange gåmøller tåler ikke en kroppsvekt på mer enn 100 kilo, og har kun noen få moduser med fokus på å gå fremfor å løpe.

Prøver du å bruke gåmøllen til den type hardtrening som en tredemølle utsettes for, slites den raskt ut. Dessuten blir du neppe fornøyd. Mens en tredemølle har en maksimal hastighet på 16 kilometer i timen eller mer, har en vanlig gåmølle en maksimal hastighet på 6 kilometer i timen.

Gåmøller har mange fordeler fremfor tredemøller

Så, hvilken grunn kan det egentlig være for å velge en svakere og mindre allsidig gåmølle fremfor en tredemølle?

Svaret er at det er flere gode grunner, hvorav den første er portabilitet. En gåmølle er fleksibel nok til å brettes opp og skyves under sengen når den ikke er i bruk, noe som ikke er mulig med en tredemølle.

Praktisk å bruke foran skrivebordet

En annen grunn til å velge en gåmølle fremfor en tredemølle er at den kan brukes foran et vanlig skrivebord. Mange bruker gåmøllen til nettopp det – å gå lett mens de jobber, deltar i nettmøter og mer. Dette er en tredemølle altfor klumpete til å kunne brukes til.

Billigere enn en tredemølle

Videre har vi prislappen. En god tredemølle koster betydelig mer enn den beste gåmøllen på markedet. Hvis du ikke har god plass i hjemmet og mye penger på konto, anbefaler vi derfor en gåmølle, så kan du løpe på tredemølle på treningssenteret i stedet.

Sist, men ikke minst, lager en gåmølle nesten ingen lyd. Dette betyr at den kan brukes foran TV-en eller til og med i møter uten at den forstyrrer.

Bruk gjerne vår samling for å finne en gåmølle som passer dine behov og din lommebok.

OBS! Best-i-testen.no kan ikke garantere at anmeldelsene vi brukte som kilder er etterlatt av personer som har kjøpt eller brukt produktet. Les mer i våre generelle vilkår.

Lignende tester

Gummistøvler best i test
4 Gummistøvler tested
Polyver Winter Vinterstøvel
Best i test Polyver Winter
ryggsekk best i test
6 Ryggsekk tested
Gregory Zulu 40 ryggsekk test
Best i test Gregory Zulu 40
Pumpetermos best i test
3 Pumpetermos tested
Eva Solo Pumpetermos
Best i test Eva Solo Pumpetermos
Hodelykt best i test
4 Hodelykt tested
Lumonite Compass R
Best i test Lumonite Compass R
test SUP-brett
3 SUP-brett tested
SUP-brett Aqua Marina Vapor SUP
Best i test Aqua Marina Vapor SUP-brett
Treningsklokke
6 Treningsklokke tested
Garmin Forerunner 265S treningsklokke
Best i test Garmin Forerunner 265S
Smartklokke best i test
4 Smartklokke tested
Apple Watch Ultra best i test
Best i test Apple Watch Ultra

Vanlige spørsmål

En walkingpad eller gåmølle, er en sammenleggbar tredemølle som kan brukes foran skrivebordet for å få daglig trening mens du jobber foran datamaskinen. Gåmøllen kan styres via en fjernkontroll eller app og enkelt stues bort når den ikke er i bruk.

Etter å ha sammenlignet en rekke modeller, har Best-i-testen.no kåret Gymstick WalkingPad til den beste gåmøllen. Modellen kombinerer den beste prisen med kvalitet og brukervennlighet.

De fleste gåmøller er laget for ganghastigheter opp til powerwalking, selv om det finnes unntak. De er generelt ikke raskere enn 6 kilometer i timen, men det finnes modeller som gir hastigheter på over 10 kilometer i timen.

Hjalp denne testen om Walkingpad deg?

Skriv anmeldelse

Del testen

Lignende tester

Gummistøvler best i test

Gummistøvler: 4 testede modeller

ryggsekk best i test

Ryggsekk: 6 modeller testet

Pumpetermos best i test

Pumpetermos: 3 modeller testet

Testvinnare - Walkingpad

 1. Gymstick WalkingPad

  Gymstick WalkingPad

  Best i test
 2. Xiaomi Walkingpad R2

  Xiaomi Walkingpad R2

  Mest for pengene
 3. Toorx Toorx Walking Pad

  Toorx Toorx WalkingPad

  Vi anbefaler

Vanlige spørsmål

En walkingpad eller gåmølle, er en sammenleggbar tredemølle som kan brukes foran skrivebordet for å få daglig trening mens du jobber foran datamaskinen. Gåmøllen kan styres via en fjernkontroll eller app og enkelt stues bort når den ikke er i bruk.

Etter å ha sammenlignet en rekke modeller, har Best-i-testen.no kåret Gymstick WalkingPad til den beste gåmøllen. Modellen kombinerer den beste prisen med kvalitet og brukervennlighet.

De fleste gåmøller er laget for ganghastigheter opp til powerwalking, selv om det finnes unntak. De er generelt ikke raskere enn 6 kilometer i timen, men det finnes modeller som gir hastigheter på over 10 kilometer i timen.