Hvilke in-ear hodetelefoner er best i test?

Apple Airpods Pro 2nd Generation er de beste in-ear-hodetelefonene akkurat nå i henhold til vår sammenligning Her får du imponerende støyreduksjon takket være Apples nye M2-brikke, enda bedre lydkvalitet og opptil 30 timers batteritid totalt Hodetelefonene er også Apples første med ekstern volumkontroll, og dekselet kan nå også lades med din Apple Watch-lader Les mer om Apple AirPods Pro 2 og fire gode alternativer i vår store guide nedenfor

Sammenlign våre 4 testvinnere

Du kan sveipe sidelengs for å se alle produktene i sammenligningen

1
image
2
image
3
image
image
Utmerkelse: Beste trådløse in -ear hodetelefonerGodt valgBest verdiAnbefalt
Produkt: Apple Airpods Pro 2 generasjonSony WF-1000XM4Sony WF-C500Sony WF-1000XM3
Vurdering:
Trådløs:JaJaJaJa
Aktiv støyreduksjon:JaJaNeiJa
Bluetooth:Ja (5.3)Ja (5.2)Ja ( 5.0 )Ja (5.0)
Vannbestandig:JaJaJaNei
Lyttetid:opptil 6 timerOpptil 8 timeropptil 10 timeropptil 8 timer
Ladetid:-3 timer2,5 timer1,5 t
Ladeetui:Ja (+USB-C-kabel)Ja (+USB-C-kabel)Ja (+USB-C-kabel)Ja (+USB-C-kabel)
App:JaJaJaJa

1. Apple Airpods Pro 2 generasjon - Beste trådløse in -ear hodetelefoner

 • True Wireless: Ja
 • Aktiv støyreduksjon: Ja
 • Bluetooth: Ja (5.3)
 • Vannbestandig: Ja
 • Lyttetid : opptil 6 timer
 • Ladetid:
 • Ladeetui: Ja (+USB-C-kabel)
 • App : Ja
Apple Airpods Pro 2. generasjon

Apples AirPods Pro tok markedet med storm, for å si det mildt, da de ble lansert høsten 2019. Og andre generasjon trådløse in-ears er – som forventet – et hakk skarpere enn forgjengeren. Utseendemessig er de to variantene i prinsippet identiske, men på innsiden skjuler det seg flere oppgraderinger vi setter pris på, blant annet bedre lydkvalitet, batterilevetid og støyreduksjon.

De er også utstyrt med en funksjon som mange trådløse øretelefoner mangler og som AirPods aldri har hatt før – nemlig ekstern volumkontroll.

Ny H2-brikke

AirPods Pro 2 er utstyrt med den nye H2-brikken som gir deg nesten uslåelig støyreduksjon. Faktisk er støyreduksjonen dobbelt så god som forgjengerens, noe som betyr at de blokkerer stort sett alle lyder som kan forstyrre lytteopplevelsen din.

Selv den gjennomsiktige modusen til hodetelefonene har blitt forbedret takket være den nye brikken. Nå analyserer AirPods Pro 2 lydmiljøet ditt i sanntid (faktisk 48 000 ganger per sekund) for å redusere høyfrekvente lyder slik at du kan høre omgivelsene dine enda bedre.

Bedre batterilevetid og volumkontroll

Når det gjelder batterilevetid får du nå 6 timers lyttetid i stedet for 5 med støyreduksjonen aktivert. Totalt er batterilevetiden 30 timer med ladeetuiet i stedet for 24 timer som i forgjengeren. En grunn til dette er at AirPods Pro 2 nå støtter Bluetooth 5.3, noe som gir lavere energiforbruk.

Batteridekselet byr også på noen interessante nyheter, inkludert støtte for MagSafe- lading, en høyttaler som indikerer lavt batterinivå og et feste for en løkke. Du kan også lade den med Apple Watch-laderen.

Ellers er AirPods Pro 2 Apples første øretelefoner med ekstern volumkontroll. På håndtaket er det en berøringssensor hvor du sveiper opp eller ned med fingeren for å heve eller senke volumet. Utrolig behagelig, selv om berøringssensoren kan være litt vanskelig tilgjengelig.

Gir deg det du betaler for

De fleste kan nok være enige om at det var verdt å vente i omtrent tre år på andre generasjon AirPods Pro. Eksteriøret er i utgangspunktet identisk med  forgjengerens, men det er ikke akkurat negativt. Hodetelefonene er pene og behagelige å ha på seg, selv over lengre perioder. De er forøvrig fortsatt IPX4-sertifisert og kan derfor fint brukes i treningsstudioet.

Støyreduksjonen er i verdensklasse, det samme er lydkvaliteten. Vi liker også oppdateringene til dekselet, volumkontrollen og den forbedrede batterilevetiden. Hvis du ikke vil gå på akkord med kvaliteten, er AirPods Pro 2 utvilsomt de beste in -ear- hodetelefonene du kan kjøpe i dag – hvis du har penger til det.

 • Ny H2-brikke gir dobbelt så god støyreduksjon som i forgjengeren.
 • Berøringssensor på skaftet for ekstern volumkontroll.
 • Opptil 6 timers lytting med aktiv støyreduksjon.
 • Dekselet kan lades med en Apple Watch-lader.
 • Batteritiden er fortsatt ikke den beste.
 • Berøringssensoren for volumkontroll kan være litt vanskelig tilgjengelig.

Se pris:

Se pris:
 • Fri frakt.
 • Rask levering.
I samarbete med pris-logo

2. Sony WF-1000XM4 - Godt valg

 • Ekte trådløs: Ja
 • Aktiv støyreduksjon: Ja
 • Bluetooth: Ja (5.2)
 • Vannbestandig: Ja
 • Lyttetid: opptil 8 timer
 • Ladetid: 3 timer
 • Ladeetui: Ja (+USB-C-kabel)
 • App: Ja
Sony WF-1000XM4 test

Sony WF-1000XM4 er den etterlengtede etterfølgeren til den suksessrike modellen WF-1000XM3. Disse deilige in-ear hodetelefonene er ikke bare stilige, de er også enda bedre enn forgjengeren. I tillegg til latterlig god støydemping byr XM4 på utmerket komfort og mange innstillingsmuligheter.

En nyhet med WF-1000XM4 er designet. Det tidligere langstrakte chassiset er nå erstattet av en rundere form som ifølge Sony selv er 10 prosent mindre enn forrige generasjon. De er imidlertid fortsatt langt fra minimale, men sitter likevel godt i øret takket være den gjennomtenkte passformen.

Ladeetuiet har også fått en oppdatering og er nå betydelig mindre – for å være nøyaktig hele 40 prosent – sammenlignet med forgjengeren. Den støtter også trådløs lading, som også er en verdsatt funksjon.

Imponerende støyreduksjon og lydkvalitet

Allerede i forgjengeren XM3 viste Sony hvordan man kan levere støyreduksjon i verdensklasse, slik at de forbedret teknologien ytterligere i WF-1000XM4 kommer neppe som noen overraskelse. Ifølge ekspertene selv er støyreduksjonen i XM4 faktisk blant den beste de noen gang har opplevd.

På vanlig måte kan du skru støyreduksjonen av og på manuelt og aktivere en transparent modus som slipper lyden inn fra omgivelsene. Med den adaptive støybehandlingen er det også mulig å la hodetelefonene automatisk tilpasse lyd og innstillinger avhengig av omgivelsene. Du har også vindstøydemping, noe som kan være ekstra gunstig for deg som er ute og går eller jogger.

Lydmessig er det ikke mye å utsette på WF-1000XM4. Lydbildet er dynamisk og detaljert på alle frekvensnivåer. Hodetelefonene har også puter i minneskum som gjør at de sitter perfekt i de fleste ører.

Sony WF-1000XM4 in-ear hodetelefoner

Mer stabil tilkobling og imponerende batterilevetid

Tidligere koblet hodetelefonene til den ene pluggen og overførte deretter forbindelsen til den andre pluggen. Nå er de to hodetelefonene koblet til hverandre parallelt, noe som gjør forbindelsen betydelig mer stabil samtidig som den gir en ekstra koordinert lyd. Også mikrofonene har blitt forbedret og fanger opp en ren stemmelyd mens de ignorerer lavfrekvent støy i omgivelsene, noe som gir en betydelig bedre samtalekvalitet.

WF-1000XM4 leverer også en imponerende batterilevetid der full lading gir deg 8 timer i lyttetid med full støyreduksjon aktivert. Du har også to ekstra ladinger i etuiet som støtter trådløs lading og tar litt over 3 timer å fullade. Det er også mulig å hurtiglade WF-1000XM4 hvis du har det travelt. Da får du en times lyttetid etter kun 5 minutters lading.

Oppfyller forventningene på alle nivåer

Det er ingen tvil om at Sony vet hvordan man lager gode hodetelefoner. WF-1000XM4 er deres nyeste modell som gir deg massiv støyreduksjon og lydkvalitet i et stilig og kompakt format. Batterilevetiden er utmerket, og det samme gjelder både passform og brukervennlighet.

Brukerne selv sier at dette er et fantastisk produkt og noen beskriver de til og med som en «drøm som går i oppfyllelse». Ekspertene er enige og mener at støydempingen er blant de beste på markedet.

 • Deilig og kompakt design.
 • Utmerket passform med minneskumputer.
 • Upåklagelig støyreduksjon - blant de beste på markedet.
 • Vanntett og derfor egnet for trening (IPX4-klassifisert).
 • Brukervennlig app med mange innstillingsmuligheter.
 • Litt dyrt.
 • Selv de minste gummiproppene kan være litt store for mindre ører.

I samarbete med pris-logo

3. Sony WF-C500 - Best verdi

 • Trådløst: Ja
 • Aktiv støyreduksjon: Nei
 • Bluetooth: Ja ( 5.0 )
 • Vannbestandig: Ja
 • Lyttetid: opptil 10 timer
 • Ladetid: 2,5 timer
 • Ladeetui: Ja (+USB-C-kabel)
 • App: Ja
Sony WF-C500

Sony har vunnet en rekke priser for sine førsteklasses hodetelefoner med kanskje den beste støyreduksjonen på markedet. De lager imidlertid hodetelefoner av minst lik bra kvalitet uten støyreduksjon, som også er ekstremt rimelige. Sony WF-C500 er et godt eksempel på dette.

WF-C500 er et par høykvalitets hodetelefoner som gir deg mye av det som finnes i Sonys dyrere alternativer, men til en betydelig lavere pris. For eksempel har de den samme intelligente Bluetooth-brikken som forbedrer kommunikasjonen mellom øretelefonene og DSEE (Digital Sound Enhancement Enginge ) som automatisk justerer lyden for å gi deg en mest mulig detaljert lytteopplevelse.

Bortsett fra det er WF-C500s behagelige å ha på seg, selv om de er litt større enn mange lignende modeller. Dekselet er av høy kvalitet med kraftige magneter og hodetelefonene kommer også i fire attraktive farger.

Sony WF-C500

Problemfri sammenkobling og enkle kontroller

Du parer WF-C500 enkelt med mobiltelefonen eller datamaskinen ved å enten holde nede begge knappene eller bruke Sony- appen Hodetelefoner Koble til . I appen kan du også stille inn lyden slik du ønsker og bytte mellom ulike enheter.

Vi liker også at du kan velge å pare bare én enhet i stedet for to. På denne måten kan du høre på musikk eller en lydbok, men likevel høre hva som skjer rundt deg.

Du bruker også knappene til å endre sanger, starte og sette avspilling på pause og svare på anrop. Du kan også bruke dem til å heve og senke volumet – pent hvis du ikke har mobilen eller datamaskinen i nærheten.

Opptil 20 timers levetid på batteriet 

Sony WF-C500 tilbyr en utmerket levetid på batteriet på opptil 20 timer. Du får opptil 10 timers lyttetid i hodetelefonene og ytterligere 10 timer i etuiet. Du kan også lade dekselet med den medfølgende USB-C-kabelen, som tar cirka 2,5 timer.

Flott lyd til en god pris

WF-C500 fra Sony er kanskje de beste øretelefonene akkurat nå for deg som ønsker noe billig uten å måtte gå for mye på kompromiss med kvaliteten. Her får du et par komfortable hodetelefoner med virkelig god lyd og lang levetid på batteriet til kun en brøkdel av prisen sammenlignet med Sonys eller Apples støydempende hodetelefoner.

Sony WF-C500

Ulempen er selvfølgelig bare det – at WF-C500 ikke har aktiv støydemping. Dette betyr at de lekker noe lyd i høye omgivelser, som igjen påvirker samtalekvaliteten. Hvis du snakker med noen og det er mye støy rundt deg, vil de ha litt problemer med å høre hva du sier.

Uavhengig av dette er imidlertid WF-C500 helt klart et par øretelefoner som bør inkluderes i samlingen vår. Pris/ytelse-forholdet her er nesten uslåelig.

 • Full lyd med klar diskant og god bass.
 • Støtte for 360 Reality Audio.
 • Opptil 20 timers levetid på batteriet.
 • Sitter komfortabelt i øret, selv under trening.
 • Har ikke støydemping.
 • Har ikke den beste samtalekvaliteten i mer støyende omgivelser.

Sammenligne priser:

I samarbete med pris-logo

4. Sony WF-1000XM3 - Anbefalt

 • Trådløs: Ja
 • Aktiv støyreduksjon: Ja
 • Bluetooth: Ja (5.0)
 • Vannbestandig: Nei
 • Lyttetid: opptil 8 timer
 • Ladetid: 1,5 t
 • Ladeetui: Ja (+USB-C-kabel)
 • App: Ja
Sony WF-1000XM3 test

Sony WF-1000XM3 har vunnet en rekke eksperttester og fått utmerkede vurderinger fra kundene selv. Hodetelefonene har et stilig design og kombinerer førsteklasses støyreduksjon og automatisk lydkontroll med en generøs batterilevetid på opptil 8 timer.

XM3 er ergonomiske og komfortable med en trepunktsstruktur, som betyr at de har tre kontaktpunkter i øret. Som mange andre in-ears har pluggen en gummipropp med høy friksjon som holder pluggene på plass. For å gjøre det lettere for deg å finne en optimal passform følger det med seks gummipropper når du kjøper Sony WF-1000XM3.

Utmerket lydkvalitet med digital støyreduksjon

Inne i hodetelefonene er det et 6 mm element som gir deg en fyldig og omfattende lyd. For å forbedre opplevelsen ytterligere sender Sony WF-1000XM3 lyder til høyre og venstre øre samtidig via en Bluetooth-brikke. Disse trådløse in-ear hodetelefonene er også utstyrt med DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX), som gir komprimerte lydfiler samme lydkvalitet som HD Audio.

Sony WF-1000XM3 har doble støysensorer og en HD-støyreduksjonsprosessor som effektivt blokkerer omgivelseslyder. Dette i kombinasjon med digital støyreduksjon og hodetelefonforsterker gir lytteren en optimal lydopplevelse.

Berøringskontroll og smart appkontroll

Ved å bruke hodetelefonenes berøringskontroll kan du enkelt kontrollere musikk og samtaler. Ved å plassere fingeren på ørepluggen senker du volumet og slipper inn omgivelseslyden. Det du hører på vil også bli satt på pause når du tar ut en plugg.

Ved å klikke én gang på venstre plugg kan du slå av støyreduksjonen. Hvis du klikker en, to eller tre ganger på den høyre, kan du pause, endre sanger og gå bakover i listen. Du kan imidlertid justere disse innstillingene selv via appen Headphones Connect. Der kan du også justere lydnivå, omgivelsesstøy og stemmestyring. Det XM3 derimot mangler er en volumkontroll.

Lang batterilevetid og ladeetui

Sony WF-1000XM3 har en batterilevetid på opptil 24 timer. Etter full lading kan du lytte til musikk med støyreduksjon i opptil 6 timer. Hvis du deaktiverer støyreduksjonen, varer batteriet i opptil 8 timer. Du kan også hurtiglade dem i 10 minutter for å få 90 minutter ekstra lytting.

Ladingen skjer i det medfølgende etuiet, som du lader med en USB-C-kabel. Disse modellene støtter dessverre ikke trådløs lading.

 • Trådløse in-ears med førsteklasses støyreduksjon.
 • Utmerket passform.
 • Fantastisk bass med dynamisk lydgjengivelse.
 • Automatisk lydkontroll.
 • Kan oppleves som noe klønete i ørene.
 • Ikke vannbestandige.

Sammenligne priser:

I samarbete med pris-logo

Veiledning : Viktig før du kjøper in-ear hodetelefoner

Det er noen ting det kan være greit å tenke på før du kjøper et par in-ears. På denne måten kan du finne en modell som passer dine behov, både når det gjelder kvalitet, funksjoner og prisnivå.

I vår kjøpsguide nedenfor går vi blant annet gjennom hvilke funksjoner hodetelefonene dine skal ha og hvordan du bør tenke lydkvalitet og passform.

Hva er in-ear hodetelefoner?

In-ear kan oversettes som «i øret» og refererer ganske enkelt til hodetelefoner som sitter inne i øret. Det er generelt tre forskjellige typer hodetelefoner:

 • In-ear : sitter inne i øret i form av små propper/plugger.
 • On-ear : en større modell som sitter på toppen av øret.
 • Over-ear : den største hodetelefonmodellen som omgir hele øret (også kalt circum-aural).

In-ears sitter derfor inne i øret ved hjelp av en liten plugg, vanligvis utstyrt med en form for gummi- eller silikonpropp. På denne måten holder hodetelefonene seg på plass, selv når du trener og blir svett.

I dag er mange in-ear hodetelefoner også trådløse, noe som gir deg full bevegelsesfrihet. I stedet kobler du dem til enheten din via Bluetooth.

I forhold til tradisjonelle on- eller over, er in-ears betydelig mer kompakte og fleksible. Mange anser dem derfor for å være mer komfortable, spesielt når de trener.

Lydkvaliteten kan variere ganske mye

Ifølge Testfakta.se er det mange faktorer som påvirker lydkvaliteten til hodetelefoner. Noen av de viktigste er hvor godt hodetelefonene gjengir lyd og pluggenes isolasjonsevne. Plugger som lukker tett hindrer lyd fra omgivelsene i å lekke inn og forbedrer samtidig bassen.

En annen viktig faktor i lydopplevelsen er balansen mellom venstre og høyre. For å oppnå optimal lydkvalitet må lydkurvene til de to enhetene være identiske, et punkt som mange billigere hodetelefonmodeller dessverre feiler på.

Bortsett fra at lyden oppleves som ujevn, noe som kan forringe opplevelsen, vil også stereoeffekten bli påvirket. Dette er fordi de to pluggene fungerer ved forskjellige lydfrekvenser.

En komfortabel passform er viktig

Passformen til hodetelefonene påvirker komforten så vel som lydkvaliteten. En god passform gjør at hodetelefonene sitter bedre, men hindrer også at lyd fra omgivelsene lekker inn.

I prinsippet er alle in-ears i dag utstyrt med et gummi- eller silikonpropper som sørger for at hodetelefonene sitter som de skal. Propper i flere forskjellige størrelser følger vanligvis med når du kjøper nye hodetelefoner. På denne måten kan du lettere tilpasse passformen etter ørene dine.

Vanlige in-ear-funksjoner

Moderne in-ears er vanligvis utstyrt med smarte funksjoner som kan forbedre lytterens opplevelse. Nedenfor skal vi gå gjennom noen av de vanligste funksjonene.

Mobiltilkobling

I utgangspunktet kan alle in-ear hodetelefoner i dag kobles til din mobile enhet. På denne måten blir det lettere for deg å motta anrop, sette musikken på pause, bytte sang og justere volumet uten å måtte ta frem telefonen.

Bluetooth

I dag er trådløse hodetelefoner betydelig mer populære enn modeller med ledning. Her trenger du bare å koble dem til din mobil, datamaskin eller nettbrettet via Bluetooth. Lyden er den samme mens de trådløse hodetelefonene gir deg optimal bevegelsesfrihet.

Støyreduksjon

Støyreduksjon fjerner forstyrrende lyder fra omgivelsene dine og forbedrer dermed lydkvaliteten. Funksjonen lar deg også lytte uforstyrret selv i støyende omgivelser, for eksempel i offentlig transport eller på flyet.

Tilhørende applikasjon

Noen in-ears har en tilhørende app som du kan bruke til å justere lyd og andre innstillinger. Du kan for eksempel regulere kapasiteten til lydbildet, kontrollere opptak av omgivelseslyd og motta oppdateringer til programvaren.

Stemmestyring

Stemmestyring via Google Assistant, Amazon Alexa eller Siri har blitt stadig mer populært de siste årene. Ved hjelp av denne funksjonen kan du enkelt finne informasjon, stille inn timere og mye mer når du trenger å ha hendene frie.

Kilder

Her ser du et par av kildene vi brukte i vår samling av hodetelefoner:

Whathifi.com

2021-04-19 – Ekspertvurdering av Apple AirPods Pro

Rtings.com

2021-03-03 – Ekspertvurdering av Sony WF-1000XM3

Mobil.se

Ekspertuttalelse om Apple Airpods Max

OBS! Best-i-testen.no kan ikke garantere at anmeldelsene vi brukte som kilder er etterlatt av personer som har kjøpt eller brukt produktet. Les mer i våre generelle vilkår.

Vanlige spørsmål

In-ear hodetelefoner er lette og fleksible øreplugger som du fester i øret. De kan enten ha en ledning som du kobler til mobiltelefonen eller datamaskinen, ha en ledning mellom ørepluggene eller være helt trådløse.

In-ear hodetelefoner skal sitte komfortabelt i øret. In-ears med gummi- eller silikonpropper kommer ofte med propper i forskjellige størrelser slik at du kan velge de som passer best til ørene dine.

Det er også viktig at du setter høyre øreplugg i høyre øre, og venstre plugg i venstre øre. Som regel er pluggene merket med «L» for venstre og «R» for høyre.

Det avhenger av typen in-ears du har kjøpt. Noen kobler du til mobilen eller datamaskinen via en kabel, andre er trådløse og kobles til med Bluetooth.

I sammenligningen vår er Apple AirPods Pro 2 generasjon de beste in-ear hodetelefonene akkurat nå. Disse trådløse hodetelefonene gir deg optimal bevegelsesfrihet og imponerende støyreduksjon i et kompakt og stilig format.

Hjalp denne testen om In-ear hodetelefoner deg?

15 Röster, Genomsnitt: 4.9/5
Skriv anmeldelse

Del testen

Lignende tester

Lydplanke

Lydplanke: 3 modeller i test

hodetelefoner best i test

Trådløse hodetelefoner: 5 modeller testet

Testvinnare - In-ear hodetelefoner

 1. Apple Airpods Pro 2. generasjon

  Apple Airpods Pro 2 generasjon

  Beste trådløse in -ear hodetelefoner
 2. Sony WF-1000XM4 test

  Sony WF-1000XM4

  Godt valg
 3. Sony WF-C500

  Sony WF-C500

  Best verdi

Vanlige spørsmål

In-ear hodetelefoner er lette og fleksible øreplugger som du fester i øret. De kan enten ha en ledning som du kobler til mobiltelefonen eller datamaskinen, ha en ledning mellom ørepluggene eller være helt trådløse.

In-ear hodetelefoner skal sitte komfortabelt i øret. In-ears med gummi- eller silikonpropper kommer ofte med propper i forskjellige størrelser slik at du kan velge de som passer best til ørene dine.

Det er også viktig at du setter høyre øreplugg i høyre øre, og venstre plugg i venstre øre. Som regel er pluggene merket med «L» for venstre og «R» for høyre.

Det avhenger av typen in-ears du har kjøpt. Noen kobler du til mobilen eller datamaskinen via en kabel, andre er trådløse og kobles til med Bluetooth.

I sammenligningen vår er Apple AirPods Pro 2 generasjon de beste in-ear hodetelefonene akkurat nå. Disse trådløse hodetelefonene gir deg optimal bevegelsesfrihet og imponerende støyreduksjon i et kompakt og stilig format.