Vilkår og betingelser

Best-i-testen.no er en uavhengig, nettbasert sammenligningstjeneste som samler testvinnende produkter og tjenester i ulike kategorier. Vi overholder alle lover og forskrifter knyttet til vår virksomhet.

Som regel

Nettstedet Best-i-testen.no eies av Testly AB (organisasjonsnummer 559416-7677) med base i Sverige.

Følgende betingelser regulerer forholdet mellom tjenesten vi tilbyr og deg som besøkende.

Om tjenesten vår

Best-i-testen.no samler eksperttester og kundeanmeldelser og presenterer resultatene på en objektiv og sannferdig måte. All produktinformasjon på plattformen er hentet direkte fra leverandører og forhandlere, samt fra våre egne tester hvis det er tilgjengelig. Tjenesten er utviklet for å hjelpe forbrukere så vel som bedrifter med å finne produkter som passer folk eller bedrifter.

Vær oppmerksom på at Best-i-testen.no ikke er en forhandler og at eventuelle kjøp ikke håndteres av oss, men av butikken der kjøpet er gjort. Vår kanal er kun et verktøy for sammenligning av ulike tjenester og produkter.

Hvordan vi jobber

Best-i-testen.no er ansvarlig for å oppdatere all informasjonen på nettsiden og gjøre den lett tilgjengelig for besøkende.

For å vurdere hvilke produkter vi bør presentere i våre sammenligninger, sammenstiller Best-i-testen.no ekspertenes tester og anbefalinger samt kundenes egne anmeldelser. Våre produktsammenligninger er alltid objektive og rettferdige. I noen tilfeller utfører vi også våre egne tester som vi bruker som kilder i våre produktsamlinger. Her kan du lese mer om hvordan vi jobber.

Dersom en tjeneste eller et produkt ikke lever opp til individuelle forventninger, skal Best-i-testen.no ikke holdes ansvarlig for dette. Vi er heller ikke ansvarlige for returer, klager eller andre kjøpsrelaterte problemer. Disse henvises til forhandler.

Kommisjonslenker

Innholdet på Best-i-testen.no er gratis for deg som besøkende. Vi krever ikke registrering eller annen utlevering av personopplysninger. Dette er fordi virksomheten vår er finansiert gjennom ulike typer provisjonslenker.

Tilknyttede lenker

En tilknyttet lenke gir oss en fast eller prosentvis provisjon når du foretar et kjøp gjennom lenkene du finner på siden vår. Lenkene kan vises i hovedteksten, sammenligningslister, knapper eller i form av bannere.

Disse koblingene påvirker ikke utvalget av produkter eller tjenester i samlingene våre. Vi ønsker å være en pålitelig informasjonskilde og tilby så rettferdige sammenligninger som mulig. Linkene påvirker heller ikke kjøpsprosessen din som kunde eller prisen du betaler for et produkt eller en tjeneste. Prisen er alltid den samme som om du går direkte til forhandleren eller firmaet, uten å besøke Best-i-testen.no først.

Grunnen til at vi bruker affiliate-lenker på nettsiden vår er for at vi skal kunne fortsette å produsere gratis innhold i form av tester, samlinger og artikler. Vårt mål er å hjelpe deg som kunde med å finne produkter og tjenester som du faktisk vil bli fornøyd med.

Affiliate-lenkene du finner på nettstedet vårt er hentet fra flere forskjellige tilknyttede nettverk:

  • Adtraction
  • AWIN
  • Amazon EU Affiliate Program
  • TradeDoubler
  • Adservice
  • Adrecord

Alle disse nettverkene er godt etablert og opererer i flere markeder rundt om i Europa, ikke bare i Norge.

Prisjakt.no

Vi i Best-i-testen.no vil at du ikke bare skal finne gode produkter, vi vil også at du ikke betaler mer enn nødvendig for dem. Derfor har vi nylig også inngått et samarbeid med Prisjakt.no, en av Norges største online prissammenligningstjenester. Prisjakt Norge NUF er en del av det nordiske mediekonsernet Schibsted.

I våre produktsammenligninger kan vi ved hjelp av avanserte API-systemer tilby oppdaterte priser på spesifikke produkter hentet direkte fra Prisjakt.no. Du kan enten se laveste og høyeste pris for produktet eller se en liste over de tre billigste butikkene akkurat nå. Vær oppmerksom på at Prisjakt.no ikke samarbeider med alle nettbutikker på det svenske markedet.

For hvert klikk til Prisjakt.no eller til en forhandler tjener vi en provisjon. Dette påvirker imidlertid ikke prisen du betaler for et kjøp eller resultatet i vår sammenligning. Dette gir oss også muligheten til å fortsette å drive Best-i-testen.no fremover helt gratis for deg og gjøre opplevelsen enda bedre for deg som besøkende.

Google Ads

Best-i-testen.no jobber også til en viss grad med annonsering gjennom annonseplattformen Google Ads. Annonsene lastes ned automatisk og tilpasses etter Googles algoritmer for å vise hva du som besøkende er interessert i. Når du klikker på annonsene, tjener vi en viss provisjon, størrelsen på denne er basert på annonsetypen. Igjen, vår provisjon påvirker ikke ditt kjøp på noen som helst måte. Hvis du ikke vil se annonsene, kan du aktivere Adblock på datamaskinen din.

Sponset innhold

I tilfeller hvor vi har fått betalt for å publisere en artikkel eller lenke på Best-i-testen.no, vil vi tydelig merke innholdet som sponset. Vær oppmerksom på at våre egne tester av produkter og tjenester aldri er sponset, disse utfører vi gratis.

Personlig informasjon

Personopplysninger refererer til informasjon som kan identifisere en person. Vi i Best-i-testen.no er takknemlige for våre besøkendes tillit og verdsetter deres integritet.

Å melde seg på vårt nyhetsbrev for å få tilgang til nyheter og tilbud er helt gratis og frivillig. Som bruker har du rett til å avslutte dette abonnementet når som helst og be om at vi fjerner e-postadressen din fra våre registre.

Best-i-testen.no krever ingen personopplysninger, med mindre du ønsker å abbonere på nyhetsbrevene.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en identifikasjonsfil som sendes mellom en server og nettleseren din, hvor den lagres.

Best-i-testen.no bruker følgende informasjonskapsler:

Google Analytics hjelper oss med å gjøre nettstedet godt tilpasset brukerne våre og forbedrer tilgjengeligheten.

Google reCaptcha beskytter skjemaene våre mot spam og bekrefter at brukeren er en fysisk person og ikke en maskin/robot.

Du kan når som helst slå av informasjonskapsler på datamaskinen din. Vær oppmerksom på at dette ikke bare kan ha en negativ innvirkning på din brukeropplevelse hos oss, men også på andre nettsider.

Her kan du også lese mer om oss.

Kontakt oss

Best-i-testen.no er ansvarlig for personopplysninger. Hvis du har spørsmål eller kommentarer, kan du gjerne kontakte oss.

Testly AB (559416-7677)
Frihamnsgatan 30, 115 56 Stockholm
E-post: [email protected]