Hvilken airfryer er best i test?


Cosori Dual Blaze Airfryer er best i test i henhold til vår store sammenligning av airfryere Dette er en brukervennlig og effektiv varmluftsfrityrkoker med 12 valgbare programmer, doble varmeelementer og en kapasitet på 2,5 kg I den kan du tilberede alt fra stekte poteter og ovnsstekt kylling til brød og andre bakevarer Alt du trenger å gjøre er å trykke på en knapp Les mer om Cosori Dual Blaze Airfryer og syv gode alternativer nedenfor!

Sammenlign våre 5 testvinnere

Du kan sveipe sidelengs for å se alle produktene i sammenligningen

1
image
2
image
3
image
image
image
Utmerkelse: Best i testBeste premiumvalgRimeligstBeste budsjettvalgStørst kapasitet
Produkt: Cosori Dual Blaze AirfryerPhilips Airfryer XXL HD9870Cosori Premium AirfryerSeverin 2430 AirfryerNinja Foodi Dual Zone
Vurdering:
Kapasitet:2,5 kg1,4 kg2,2 kg3,2 liter7,6 liter
Vekt:6,2 kg7,99 kg5,6 kg5,5 kg8,2 kg
Antall forhåndsinnstillinger:12 stk5 stk11 stk6 stk6 stk
Rengjøringsprogram:Data manglerJaData manglerJaNei
Skjerm:JaJaJaJaJa
Varmebevaringsfunksjon:JaJaJa-Nei

1. Cosori Dual Blaze Airfryer - Best i test

 • Kapasitet: 2,5 kg
 • Vekt: 6,2 kg
 • Antall forhåndsinnstillinger: 12 stk
 • Rengjøringsprogram: Data mangler
 • Skjerm: Ja
 • Varmebevaringsfunksjon: Ja
Cosori Dual Blaze Airfryer
Cosori Dual Blaze Airfryer best i test

Dual Blaze er den aller nyeste modellen fra Cosori som tilbyr en rekke spennende funksjoner. I tillegg til 12 forhåndsinstallerte matlagingsprogrammer som gjør matlagingen enklere enn noen gang, er Dual Blaze faktisk den eneste airfryeren på markedet med doble varmeelementer. Det betyr at maten er perfekt tilberedt, uten at du trenger å snu den.

I tillegg har Dual Blaze en kapasitet på hele 2,5 kg (eller 6,4 liter), som er nok til å lage mat til et selskap på opptil 6 personer. Det gjør også airfryeren ekstra stor, så har du et mindre kjøkken er det kanskje ikke optimalt. Samtidig føler vi at den fortsatt føles mindre enn for eksempel Philips Airfryer XXL , som kan ha noe med det kantete designet og den matte finishen å gjøre.

Endre innstillingene enkelt via displayet

For å justere airfryerens innstillinger, bruk den digitale berøringsskjermen. Her kan du velge programmer etter råvare eller avhengig av hva du vil gjøre, for eksempel forvarme, bake eller holde varmen. Displayet er tydelig og reagerer raskt på kontrollene, men kan bli litt klissete hvis det dannes kondens.

Det er også mulig å koble Cosoris Dual Blaze til VeSync-appen. Via den kan du både starte, stoppe og sette matlagingen på pause, men også få tilgang til alle Cosori- oppskrifter og se din egen oppskriftshistorikk.

Lett å rengjøre og stillegående

Det er ikke bare enkelt å lage mat i din Dual Blaze, det er minst like enkelt å rengjøre den etterpå. Kurven har et non-stick-belegg som forhindrer at maten brenner seg. Den tåler også oppvaskmaskin for ekstra enkel rengjøring etter bruk.

En annen viktig fordel med denne airfryeren er det behagelige støynivået. I følge vår test når Dual Blaze litt over 60 dB, noe Philips Airfryer får XXL til å virke noe høylytt i forhold.

Den eneste ulempen er de synlige varmeelementene

Det er gode grunner til at Dual Blaze får vår beste i test-prisen. Fremfor alt liker vi hvor enkel maskinen er å forstå og bruke, men også de doble varmeelementene som reduserer behovet for å snu maten. Vi anbefaler imidlertid at du alltid rister kurven hvis du for eksempel skal tilberede pommes frites eller squash.

Den eneste ulempen vi kan finne er at kurven trekker seg helt ut, og eksponerer varmeelementene under. Har du små barn hjemme er det derfor ekstra viktig å holde øye med airfryeren. Størrelsen kan også være et problem i enkelte kjøkken, men utover det er Dual Blaze helt klart en airfryer vi føler oss trygge på å anbefale.

 • Enkel å bruke og forstå.
 • Kapasitet på 2,5 kg - kan lage mat til opptil 6 personer.
 • Velg mellom 12 forhåndsinnstilte tilberedningsprogrammer.
 • Doble varmeelementer slik at du slipper å snu maten.
 • Kurven trekkes helt ut, og eksponerer varmeelementene.
 • Ganske stor og derfor ikke optimal for mindre kjøkken.

Anbefalt butikk:
 • 30 dagers åpent kjøp
 • Gratis frakt i hele Norge

2. Philips Airfryer XXL HD9870 - Beste premiumvalg

 • Kapasitet: 1,4 kg
 • Vekt: 7,99 kg
 • Antall forhåndsinnstillinger: 5 stk
 • Rengjøringsprogram: Ja
 • Skjerm: Ja
 • Varmebevaringsfunksjon: Ja
Philips Premium Airfryer XXL HD9870

Philips Airfryer XXL HD9870 er en oppdatert versjon av modellen HD9867. Teknisk sett er de to modellene veldig like med en 7,3 liters kurv og Smart Sensing-teknologi.

Forskjellene ligger hovedsakelig i de ytre faktorene – HD9870 tilbyr et enda penere design i hvitt med gulldetaljer. Du får også med flere praktiske baketilbehør.

Elegant design i hvitt med gulldetaljer

Philips nyeste airfryer har fått et helt nytt utseende i hvitt med gulldetaljer. Høyglansoverflaten gjør at den føles ekstra luksuriøs samtidig som den smelter fint inn i de fleste kjøkken.

Ellers er forskjellene i utseende og byggekvalitet minimale sammenlignet med forrige modell. Begge modeller veier litt over 8 kg, måler 32 x 32 x 43 cm og har samme avrundede form.

Ettersom dette er en ganske betydelig størrelse, er det viktig at du sjekker at du har plass til den – enten på kjøkkenbenken eller i kjøkkenskapet.

Gjør matlagingen for deg

Takket være Smart Sensing-teknologi kan denne airfryeren automatisk justere tid og temperatur avhengig av hva slags mat du lager.

Du har fem forhåndsinnstilte Smart Chef-programmer å velge mellom, blant annet for pommes frites, kyllingnuggets og fisk. Du kan selvfølgelig også justere tid og temperatur manuelt hvis du foretrekker det.

Midt i koketiden vil Philips Airfryer XXL lage en lyd, noe som betyr at det er på tide å snu maten. På denne måten blir maten perfekt tilberedt. Den viser også når maten er klar.

Bruk opptil 90 prosent mindre fett

Med Philips Airfryer XXL kan du faktisk bruke opptil 90 prosent mindre fett, men likevel få et flott resultat. Airfryer XXL bruker hurtigsirkulerende varmluft, som gir maten en saftig innside og en sprø utside.

Airfryeren er også utstyrt med unik fettfjerningsteknologi som separerer overflødig fett og samler det opp i en beholder.

Stor kapasitet

Kurven i Philips Airfryer XXL rommer 7,3 liter mat, som tilsvarer cirka 1,4 kg pommes frites eller en helstekt kylling. Kort sagt er det er fullt mulig å lage mat til hele familien.

En annen fin funksjon er at Philips Airfryer XXL har en varmebevaringsfunksjon som holder maten varm i opptil 30 minutter etter at den er ferdig tilberedt. Perfekt for de som vil servere varm mat.

Når du er ferdig med airfryeren, er det bare å ta ut kurven og sette den i oppvaskmaskinen. Kurven har en avtagbar non-stick mesh-base som også tåler oppvaskmaskin.

Baketilbehør inkludert

Noe som skiller Philips nye airfryer fra forrige modell er at du får med flere praktiske baketilbehør. På kjøpet følger en bakeform, perfekt for de som vil bake brød eller kaker. Du får også små muffinsformer som passer perfekt til kaffekaker.

«Superb» ifølge kundene

Philips Airfryer XXL har blitt en virkelig favoritt blant forbrukerne. Ifølge de fungerer airfryeren utmerket og er også veldig enkel å bruke. Mange oppgir faktisk at de bruker den hver dag og at det er en enhet alle burde ha.

Vi i Best-i-testen.no har også hatt muligheten til å teste Philips airfryer, både HD9867 og HD9870, og kan kun si oss enige med forbrukerne. De eneste ulempene med maskinen er at den kan oppleves som litt klønete, samt at skjermen ikke fungerer optimalt i sterkt dagslys.

 • Oppdatert design i hvitt med gulldetaljer.
 • Justerer tid og temperatur automatisk.
 • Velg blant forhåndsinnstilte programmer.
 • Baketilbehør inkludert.
 • Kan oppleves som noe klønete.
 • Displayet fungerer ikke optimalt i sterk dagslys.

I samarbete med pris-logo

3. Cosori Premium Airfryer - Rimeligst

 • Kapasitet: 2,2 kg
 • Vekt: 5,6 kg
 • Antall forhåndsinnstillinger: 11 stk
 • Rengjøringsprogram: Data mangler
 • Skjerm: Ja
 • Varmebevaringsfunksjon: Ja
cosori airfryer

Cosori Premium er en kraftig og brukervennlig airfryer som ligger i mellomsjiktet prismessig, og som gir deg mye maskin for pengene. Airfryeren har fått ros av både forbrukere og eksperter og har også vunnet en pris i Red Dot Award 2019.

Hvis du leter etter en effektiv airfryer, men til en litt lavere pris, kan Cosori Premium definitivt være noe for deg.

Passer til et litt mindre kjøkken

Med en vekt på 5,6 kg er Cosori Premium en relativt lett airfryer, i hvert fall sammenlignet med for eksempel Philips Airfyer XXL, som veier nærmere 8 kg. Den er også mindre i størrelsen, noe som gjør den lettere å håndtere og mer egnet for litt mindre kjøkken.

Utsiden av maskinen er laget av plast, men har en finish som minner om børstet metall, noe som gjør at den føles litt mer luksuriøs. Du kan også velge mellom tre forskjellige farger: svart, hvit og rød.

Noen sier at den kan føles litt plastikkaktig og knirkete sammenlignet med dyrere modeller. Det påvirker imidlertid ikke funksjonen eller ytelsen.

Mange programmer og høy kapasitet

Cosori Premium lar deg velge mellom 11 forhåndsinnstilte programmer, som du velger på den store og godt opplyste berøringsskjermen.

For eksempel finnes det forhåndsinnstilte programmer for fisk, kylling, grønnsaker, biff, brød og desserter. Alt du trenger å gjøre er å putte i maten og aktivere programmet du ønsker. Du kan selvfølgelig også regulere temperatur og tid manuelt.

Kurven har en kapasitet på 5,5 liter, som ifølge Cosori tilsvarer cirka 2,2 kg mat. Det er med andre ord nok til å brødfø en mellomstor familie. Trenger du inspirasjon til retter finner du dette i det medfølgende oppskriftsheftet.

Frityrkoking uten olje

Matlagingen går raskt, faktisk opptil 1,5 ganger raskere sammenlignet med en vanlig ovn. Matlagingen krever også minimalt med fett eller olje, knapt noe i det hele tatt. Dette gjør at du kan nyte maten med ekstra god samvittighet.

Ristefunksjonen varsler deg når det er på tide å snu maten i airfryeren. Den gir også et signal når maten er klar. Og ønsker du å holde maten varm til servering, kan du aktivere en praktisk varmebevaringsfunksjon.

Enkel rengjøring

Kokekurven er enkel å ta av etter bruk og tåler også oppvaskmaskin. Perfekt for de som ønsker å spare litt ekstra tid. Et tips for å unngå unødvendig rengjøring er å bruke bakepapir eller aluminiumsfolie når du tilbereder maten.

Gode ​​vurderinger fra brukerne

Cosori Premium har fått mange gode karakterer, både i eksperttester og av forbrukere. Mange forbrukere forteller at de bruker airfryeren hver dag og at den gir et fantastisk resultat. De setter også pris på at den er så enkel å bruke og rengjøre.

Vi har også hatt muligheten til å teste og anmelde Cosori Premium. Totalt sett er vi veldig fornøyde med maskinen, som virkelig lever opp til forventningene. Det eneste negative er at den kan føles litt plastikkaktig, men bortsett fra det er det ingenting annet å klage på. Vi kan anbefale Cosori Premium på det varmeste, spesielt for deg som ikke vil bruke for mange tusenlapper på en airfryer.

 • Stilig og kompakt design.
 • Velg mellom 11 programmer.
 • Lett å bruke.
 • Tåler oppvaskmaskin.
 • Litt klønete.

Rekommenderad butik:
 • 30 dagers åpent kjøp
 • Gratis frakt i hele Norge
I samarbete med pris-logo

4. Severin 2430 Airfryer - Beste budsjettvalg

 • Kapasitet: 3,2 liter
 • Vekt: 5,5 kg
 • Antall forhåndsinnstillinger: 6 stk
 • Rengjøringsprogram: Ja
 • Skjerm: Ja
 • Varmebevaringsfunksjon: ingen data
Severin 2430 Airfryer

Airfryeren Severin 2430 har justerbar temperatur, seks forhåndsinnstilte programmer og LCD-skjerm på toppen. Men sammenlignet med de andre maskinene i vår sammenligning har den et begrenset bruksområde.

Her handler det om å erstatte funksjonen til en frityrkoker. Så hvis det hovedsakelig er steking av fisk, pommes frites og lignende du er ute etter, er dette et utmerket valg. Prisen er lav og resultatet er perfekt.

Kokekurv med keramisk belegg

Den sjarmerende kokekurven som følger med Severin 2430 gir følelsen av en klassisk frityrkoker. Forskjellen er selvfølgelig at du ikke trenger olje når du bruker denne airfryeren. Bare legg pommes fritesen i 3,2-liters kurven og stek uten fettsprut eller matos.

Du kan stille inn tiden for matlagingen selv, velge temperatur (80 – 200 grader) og starte den innebygde timeren. Ekstra enkelt blir det om du velger blant de seks forhåndsinnstilte programmene som er optimalisert for ulike matvarer. I likhet med Philips bruker Severin Rapid Air-teknologi som gjør matlagingsprosessen raskere og bedre.

Airfryeren er også utstyrt med overopphetingsbeskyttelse og piper når maten er klar. Skulle du ikke være i nærheten når pommes fritesen er ferdig, slår den seg av automatisk.

Vask kokekurven og kurvholderen i oppvaskmaskinen

Når festen er over, er det enkelt å rengjøre Severin 2430. Bare løsne kurvholderen og kokekurven, og kjør de i oppvaskmaskinen.

Endelig dom

Det var kanskje litt urettferdig å først presentere Severin 2430 som bare en erstatning for tradisjonelle frityrkokere. Faktisk klarer den å lage mye forskjellig mat, men ikke med samme presisjon som de andre modellene i vår test. Den mindre kapasiteten betyr at du heller ikke har plass til for eksempel å tilberede en hel kylling.

Derfor ser vi denne airfryeren som først og fremst en luftfrityrkoker som egner seg til å tilberede sprø pommes frites, grønnsaker og nuggets. Severin 2430 har konsekvent mottatt positive kunde- og ekspertanmeldelser.

For prisen er dette et skikkelig kupp, og med mindre du trenger mer avanserte funksjoner, er dette et gitt valg.

 • Gir deg mye for pengene.
 • Seks forhåndsinnstilte programmer.
 • Stilig design (ligner på en klassisk frityrkoker).
 • Begrenset bruksområde.

I samarbete med pris-logo

5. Ninja Foodi Dual Zone - Størst kapasitet

 • Kapasitet: 7,6 liter
 • Vekt: 8,2 kg
 • Antall forhåndsinnstillinger: 6 stk
 • Rengjøringsprogram: Nei
 • Skjerm: Ja
 • Varmebevaringsfunksjon: Nei
. Ninja Foodi Dual Zone Airfryer

Hvis du vil ha en airfryer som kan lage mat til hele familien, kan Ninja Foodi Dual Zone være noe for deg. Dette er en svært romslig airfryer– faktisk testens romsligste – med en kapasitet på hele 7,6 liter. Den er litt større enn Philips Airfryer XXL HD9867.

I tillegg til det har Ninja Foodi Dual Zone en annen kul funksjon – den har to separate kokekurver. Dette lar deg tilberede to forskjellige måltider samtidig og synkronisere de slik at de er klare samtidig. Du kan selvfølgelig også lage samme mat i begge kurvene.

Romslig, men likevel kompakt

Selv om Ninja Foodi Dual Zone har en imponerende kapasitet, er den fortsatt ikke overdrevent stor. Den måler til og med et par centimeter mindre enn flere andre modeller i samlingen vår.

Designet er diskret og smakfullt i sort med detaljer i rustfritt stål. Du har det digitale displayet foran på maskinen, samt alle knapper. Det er ikke vanskelig å forstå maskinen – det er tydelig angitt hva hver knapp gjør.

6 forskjellige forhåndsinnstillinger

Ninja Foodi Dual Zone tilbyr seks forskjellige tilberedningsmoduser: Max Crisp, Steking, Bake, Reheat, Dehydrate og Air Fry.

Det finnes ikke noe program for å holde varmen eller tine, men på den annen side er det kanskje ikke de viktigste egenskapene du ser etter i en airfryer.

To separate kokekurver

Nå til det som virkelig får denne airfryeren til å skille seg ut –  nemlig dens separate kokekurver. Dette lar deg tilberede to forskjellige måltider samtidig, perfekt for husholdninger der for eksempel én person er veganer eller vegetarianer.

Det er også mulig å synkronisere de to kokekurvene slik at de er klare samtidig, selv om de tilbereder to forskjellige retter.

Det er selvfølgelig også mulig å bruke begge kurvene samtidig med samme program, temperatur og tid. Perfekt hvis du ønsker å lage et større måltid til familien eller gjestene.

Enkel å rengjøre

Selv om Ninja Foodi Dual Zone mangler et rengjøringsprogram, er maskinen relativt enkel å rengjøre. Delene i non-stick tåler oppvaskmaskin.

Forbrukerne gir tommel opp

Forbrukerne selv er svært fornøyde med denne airfryeren. Fremfor alt setter de pris på muligheten for å tilberede to forskjellige retter samtidig fordi det bidrar til betydelig mindre oppvask. Maskinen får også høye karakterer for enkel programmering – og rengjøring.

Selv ekspertene selv er veldig fornøyde med Ninja Foodi Dual Zone. Techradar trekker frem de to kokeskuffene som den mest attraktive funksjonen og mener at det er en smart maskin som fikser en perfekt middag. Deres endelige vurdering er 5 av 5.

Så det er med god grunn at vi anbefaler Ninja Foodi Dual Zone. Den er en utmerket airfryer for de som ønsker å lage større mengder mat, men fremfor alt for husholdninger hvor det er både kjøttetere og vegetarianere.

 • To separate kokekurver lar deg lage to retter samtidig.
 • Begge kokekurvene kan synkroniseres.
 • Enkel å bruke med et tydelig display.
 • Velg mellom seks forskjellige forhåndsinnstilte programmer.
 • Mangler programmer for rengjøring, tining og varmebevaring.

I samarbete med pris-logo

Guide: Dette er grunnen til at du bør kjøpe en airfryer


Airfryers, også kjent som varmluftsfrityrkokere eller luftfrityrkokere, har blitt umåtelig populært i det siste. Og med god grunn – med denne type apparat kan du enkelt tilberede både smakfulle og næringsrike retter.

Nedenfor skal vi se nærmere på hvordan en airfryer fungerer og hvordan den kan være til din fordel. Vi gir deg også råd om hvordan du finner en airfryer som passer deg.

Slik fungerer en airfryer

En airfryer er en varmluftsovn som bruker hurtigsirkulerende varmluft til å lage maten i stedet for frityrolje. Dette er grunnen til at disse ovnene også er kjent som varmluftskokere.

Fordi oppvarmingen skjer veldig raskt får maten en sprø stekeoverflate, med en saftig innside. Kort oppsummert får du stort sett samme resultat som om du skulle steke maten på tradisjonell måte, men uten det unødvendige matfettet.

Vanligvis går det fint å tilberede maten helt uten olje, men i enkelte tilfeller må du kanskje tilsette en spiseskje. Det er uansett betydelig mindre olje sammenlignet med en vanlig oljefrityrkoker.

Airfryer vs oljefrityrkoker - Hva er forskjellen?

Selv om en luftfrityrkoker og en oljefrityrkoker kan virke ganske like ved første øyekast, er det noen viktige forskjeller, ikke minst når det kommer til tilberedningsmetoden.

 • Trenger betydelig mindre olje. En oljefrityrkoker bruker store mengder olje til å tilberede maten. En airfryer krever derimot lite eller som regel ingen olje. Det gjør den til et betydelig sunnere alternativ.
 • Lettere å rengjøre. En airfryer er mye lettere å rengjøre enn en oljefrityrkoker. Olje kan være vanskelig å fjerne, men det kan også være vanskelig å kvitte seg med den resterende oljen etter koking. Dette problemet unngår du med en airfryer.
 • Lettere å oppbevare. Siden airfryers ikke krever store mengder olje, kan de lages relativt kompakte. De er derfor enkle å få plass til i kjøkkenskapet.

 

3 gode grunner til å kjøpe en airfryer

Skal du lage god og sunn mat, er det mange gode grunner til å investere i en airfryer. Her lister vi opp de tre aller beste grunnene:

1. Reduser risikoen for sykdom

Visste du at frityrstekt mat kan øke risikoen for både hjerte- og karsykdommer samt hjerneslag? Denne typen mat har også et høyt innhold av transfett som kan øke risikoen for diabetes, fedme og til og med kreft.

Kort sagt er det all grunn til å bytte ut den frityrstekte maten med litt sunnere alternativer. Med en airfryer kan du fortsette å nyte god «stekt» mat, men uten all den unødvendige oljen.

2. Enkel og lett matlaging

Å lage mat i en airfryer er alt annet enn vanskelig. Du trenger kun å legge ingrediensene dine i kurven og trykke på et par knapper. Så gjør airfryeren resten! Koketiden er vesentlig kortere sammenlignet med for eksempel en varmluftsovn.

Faktisk trenger du ikke engang å overvåke den, noe som er et must med en vanlig oljefrityrkoker. Når maten er klar vil airfryeren varsle deg.

En annen stor fordel er at de fleste airfryers i dag gjør så mye mer enn bare frityrsteking. De kan også bake, grille, steke eller til og med varme opp maten din. Med andre ord, et virkelig allsidig apparat.

3. Tryggere å bruke

Varm olje er ikke til å leke med. Har du barn i husstanden bør du holde dem på god avstand hvis du bruker oljefrityrkoker. Du bør også selv være forsiktig, slik at du ikke brenner deg.

Som du sikkert forstår er en airfryer et mye tryggere alternativ. For det første krever denne typen airfryer knapt nok olje, og dessuten foregår tilberedningen inne i maskinen. Og selve maskinen blir sjelden varm, så du trenger ikke bekymre deg om barna er der med fingrene på utsiden av maskinen.

Slik bruker du en airfryer

Aitfryers kan utstyres med ulike funksjoner og fungerer dermed på ulike måter. Grunnprinsippet forblir imidlertid det samme. For å bruke en airfryer trenger du kun å:

 1. Legge ingrediensene dine i kurven. Selv om det sjelden er nødvendig kan du tilsette litt olje som smaksforsterker.
 2. Velge program og temperatur. Noen airfryers er utstyrt med intelligent teknologi som automatisk oppdager hvilket program som er best for spesifikke matvarer.
 3. Starte maskinen og la den virke. Du trenger som sagt ikke å overvåke den hele tiden, så du kan gjøre andre ting mens den koker for deg. Det kan selvfølgelig være greit å følge med på maten – da det dreier seg om høye temperaturer er det selvsagt en risiko for at maten brenner seg.
 4. Servere. Når maten er klar er det bare å servere og nyte.

Du kan tilberede dette i en airfryer

Mange er usikre på hva som faktisk kan tilberedes i en airfryer. Og svaret er; det aller meste! Her er bare noen få eksempler på hva du kan lage av mat i airfryeren:

 • Kjøtt og kylling
 • Fisk
 • Bacon
 • Pommes frites
 • Grønnsaker
 • Falafel
 • Churros
 • Stekt banan
 • Brød
 • Klebrig sjokoladekake
 • Donuts

Tips! Du får som regel et hefte med oppskrifter til airfryeren din med på kjøpet. Du kan imidlertid også hente inspirasjon fra nettsider eller plattformer som Pinterest.

3 ting du bør vurdere før du kjøper en airfryer

Dersom du aldri har eid en airfryer før, er det noen ting som kan være greit å tenke på før kjøpet. Her gir vi deg fem kjappe tips som forhåpentligvis kan hjelpe deg med å finne en passende modell.

 • Kapasitet. Tenk over hvor stor airfryer du trenger. De kommer i flere forskjellige størrelser for å dekke ulike behov. En større familie kan trenge en modell med en kapasitet på minst 3 liter, mens en mindre husholdning trolig vil klare seg på med en på 0,8 liter.
 • Funksjonalitet. Noen airfryers er kun tilpasset steking. Andre også kan grille, oppvarme og til og med bake. Hvilke funksjoner vil du ha?
 • Pris. Prisen kan selvsagt spille en avgjørende rolle for hvilken airfryer du kjøper. Heldigvis finnes det modeller i alle mulige prisklasser, men du kan selvfølgelig ikke forvente at en rimelig airfryer er like avansert. Prisene varierer vanligvis fra rundt 600 kroner opp til 3000

Kilder

Her kan du se kildene for vår sammenligning av airfryers. Husk imidlertid at vi også har supplert disse kildene med vår egen vurdering av hver modell.

Techradar.com

Techradar har testet Ninja Foodi Dual Zone og gir airfryeren den høyeste vurderingen. Anmelderen trekker frem fremfor alt de to kokeskuffene som gjør det mulig å tilberede separate måltider samtidig. Den får også plusspoeng for de mange tilberedningsalternativene og muligheten til å synkronisere de to kokeskuffene. Det eneste Techradar kan kommentere er at airfryeren er litt klønete på kjøkkenbenken, men kapasiteten tatt i betraktning er det et kompromiss du må leve med.

2021 – 11: Ekspertvurdering av Ninja Foodi Dual Zone.

Trustedreviews.com

TrustedReviews har også testet Ninja Foodi Dual Zone og i likhet med Techradar gir de airfryeren den høyeste vurderingen – 5 av 5. Ifølge dem er dette en utmerket airfryer for de som ønsker å lage flere matretter samtidig. Faktisk er dette en av de beste og mest fleksible modellene TrustedReviews har testet. Maskinen får høye karakterer for sin store kapasitet, separate kurver og praktiske synkroniseringsmuligheter. Den eneste ulempen er at større ingredienser kan være vanskelig å få plass til i skuffene.

2020 – 11: Anmeldelse av Ninja Foodi Dual Zone.

Byggahus.se

Byggahus sin test av airfryers inkluderer vår testvinner Philips Airfryer XXL HD9867. Anmelderen mener modellen har et stilig og luksuriøst design, men at den samtidig er enkel å bruke og gir et utmerket resultat. Den får imidlertid noen negative poeng på grunn av prislappen som ifølge dem er i toppsjiktet. Sluttkarakteren er 4,1 av 5.

2021 – 11: Test av airfryers.

OBS! Best-i-testen.no kan ikke garantere at anmeldelsene vi brukte som kilder er etterlatt av personer som har kjøpt eller brukt produktet. Les mer i våre generelle vilkår.

Andra innanfor Hjem og husholdning

Lignende tester

Vaffeljern best i test
5 Vaffeljern tested
Wilfa WAS-623 BELL vaffeljern best i test
Best i test Wilfa WAS-623 BELL
Brødrister best i test
5 Brødrister tested
Brødrister
Best i test KitchenAid Artisan
Støvsugere
4 Støvsuger tested
Miele Complete C3 Diamond Ecoline
Best i test Miele Complete C3 Diamond Ecoline
Luftfuktere best i test
4 Luftfuktere tested
Philips HU4813
Best i test Philips HU4813
trådløse støvsuger best i test
3 Trådløs støvsuger tested
Miele Triflex HX2 Cat & Dog
Best i test Miele Triflex HX2 Cat & Dog
Strykejern best i test
4 Strykejern tested
Philips Azur Advanced GC4930/10
Best i test Philips Azur Advanced GC4930/10
Kaffemaskin Best i test
3 Kaffemaskin tested
Melitta Barista TS Smart
Best i test Melitta Barista TS Smart
Kapselmaskin best i test
4 Kapselmaskin tested
Nespresso Vertuo Next kapselmaskin test
Best i test Nespresso Vertuo Next
Kjøkkenvekt best i test
3 Kjøkkenvekt tested
OBH Nordica Pure White
Best i test OBH Nordica Pure White
Pizzastein best i test
3 Pizzastein tested
Eva Solo Bakestein
Best i test Eva Solo Bakestein
Mandolin best i test
4 Mandolin tested
De Buyer Swing Plus Mandolin
Best i test De Buyer Swing Plus Mandolin
Vaskemaskin med tørketrommel best i test
3 Vaskemaskin med tørketrommel tested
Bosch WNA134LOSN
Best i test Bosch WNA134LOSN
Vinskap best i test
3 Vinskap tested
Thermex 40 test
Best i test Thermex 40 Vinskap
oppvaskmaskin best i test
6 Oppvaskmaskin tested
Bosch SMU6ZCS01S
Best i test Bosch SMU6ZCS01S
Test Ølskap
4 Ølskap tested
Cavin Northern Collection 53
Best i test Cavin Northern Collection 53
luftrenser
6 Luftrenser tested
Blueair HealthProtect
Best i test Blueair HealthProtect
Symaskin best i test
4 Symaskin tested
Singer One symaskin best i test
Best i test Singer One
Overvåkingskamera best i test
5 Overvåkingskamera tested
Anker Eufycam 3
Best i test Anker Eufycam 3

Vanlige spørsmål

En airfryer er et husholdningsapparat som brukes til å steke mat som pommes frites, kylling osv. Forskjellen fra en vanlig frityrkoker er imidlertid at du kun trenger å bruke små mengder olje, eller vanligvis ingen olje i det hele tatt. I stedet tilberedes maten med varm høysirkulasjonsluft.

Airfryers trenger ikke å varmes opp som en ovn. Den er med andre ord klar til å begynne å lage pommes frites med en gang. Prosessen tar litt lengre tid enn med en tradisjonell frityrkoker, men alt i alt ikke mer enn 15 – 20 minutter.

Det er egentlig kun fantasien som setter grenser for hva du kan steke i en airfryer. Alt du kan steke i en frityrkoker, kan du også steke i en airfryer. Imidlertid er det vanligste bruksområdet for en airfryer å lage sprø pommes frites. Men det går også helt fint å grille en kylling, grønnsaker – eller til og med å bake brød.

Philips Airfryer XXL HD9870 er en airfryer som har fått svært gode bruker- og ekspertvurderinger. Den kan grille, bake og steke uten at du trenger å overvåke matlagingen nøye. Dette helt uten eller med bare en skvett olje, avhengig av hva slags mat du skal tilberede.

En airfryer er basert på samme prinsipp som en konveksjonsovn. Ved å sirkulere varm luft inne i maskinen blir varmefordelingen jevn, samtidig som temperaturen kan holdes høy.

Resultatet er likt det du får når du steker mat i en frityrkoker, med den forskjellen at det brukes svært lite eller ingen olje i en airfryer. Det er derfor både sunnere og lettere å steke med en airfryer. Og ikke minst er det mye lettere å rengjøre en airfryer etter bruk fremfor å rengjøre en tradisjonell frityrkoker.

Hjalp denne testen om Airfryer deg?

Skriv anmeldelse

Del testen

Lignende tester

Vaffeljern best i test

Vaffeljern: 5 modeller testet

Brødrister best i test

Brødrister: 5 modeller testet

Støvsugere

Støvsugere: 4 beste modeller

Testvinnare - Airfryer

 1. Cosori Dual Blaze Airfryer

  Cosori Dual Blaze Airfryer

  Best i test
 2. Philips Premium Airfryer XXL HD9870

  Philips Airfryer XXL HD9870

  Beste premiumvalg
 3. cosori airfryer

  Cosori Premium Airfryer

  Rimeligst

Vanlige spørsmål

En airfryer er et husholdningsapparat som brukes til å steke mat som pommes frites, kylling osv. Forskjellen fra en vanlig frityrkoker er imidlertid at du kun trenger å bruke små mengder olje, eller vanligvis ingen olje i det hele tatt. I stedet tilberedes maten med varm høysirkulasjonsluft.

Airfryers trenger ikke å varmes opp som en ovn. Den er med andre ord klar til å begynne å lage pommes frites med en gang. Prosessen tar litt lengre tid enn med en tradisjonell frityrkoker, men alt i alt ikke mer enn 15 – 20 minutter.

Det er egentlig kun fantasien som setter grenser for hva du kan steke i en airfryer. Alt du kan steke i en frityrkoker, kan du også steke i en airfryer. Imidlertid er det vanligste bruksområdet for en airfryer å lage sprø pommes frites. Men det går også helt fint å grille en kylling, grønnsaker – eller til og med å bake brød.

Philips Airfryer XXL HD9870 er en airfryer som har fått svært gode bruker- og ekspertvurderinger. Den kan grille, bake og steke uten at du trenger å overvåke matlagingen nøye. Dette helt uten eller med bare en skvett olje, avhengig av hva slags mat du skal tilberede.

En airfryer er basert på samme prinsipp som en konveksjonsovn. Ved å sirkulere varm luft inne i maskinen blir varmefordelingen jevn, samtidig som temperaturen kan holdes høy.

Resultatet er likt det du får når du steker mat i en frityrkoker, med den forskjellen at det brukes svært lite eller ingen olje i en airfryer. Det er derfor både sunnere og lettere å steke med en airfryer. Og ikke minst er det mye lettere å rengjøre en airfryer etter bruk fremfor å rengjøre en tradisjonell frityrkoker.