Hvilket SUP-brett er best i test?

Basert på anmeldelser og funksjoner har vi valgt Aqua Marina Vapor SUP som et av de beste SUP-brettene på markedet akkurat nå Dette er et utmerket allround-brett med stilig design som egner seg spesielt godt for nybegynnere Til tross for sin robuste og stabile konstruksjon, veier den svært lite – kun 8,5 kg – noe som gjør den relativt lett å bære rundt Les mer om Aqua Marina Vapor SUP og to gode alternativer (inkludert ett for barn) nedenfor!

Sammenlign våre 3 testvinnere

Du kan sveipe sidelengs for å se alle produktene i sammenligningen

1
image
2
image
3
image
Utmerkelse: Best i testBest for barnBeste budsjettvalg
Produkt: Aqua Marina Vapor SUP-brettAqua Marina Vibrant Kid’s SUP-brettBestway Hydro Force Aqua Journey SUP-sett
Vurdering:
Produsent:Aqua MarinaAqua MarinaBestway
Mål:315 x 79 cm244 x 71 cm274 x 76 cm
Tykkelse:15 cm10 cm12 cm
Vekt:8,5 kg5,7 kg11 kg
Maks brukervekt:140 kg60 kg100 kg

1. Aqua Marina Vapor SUP-brett - Best i test

 • Produsent: Aqua Marina
 • Mål: 315 x 79 cm
 • Tykkelse: 15 cm
 • Vekt: 8,5 kg
 • Maks brukervekt: 140 kg
SUP-brett Aqua Marina Vapor SUP

Aqua Marina Vapor er en opplåsbar SUP og en utmerket allround-modell å starte med for de som ikke har brukt et SUP-brett før.

Siden maksvekten ikke er særlig høy (140 kg), må du ha dette i bakhodet før du velger. Men ellers er dette et utmerket valg for de som vil komme i gang med ståpadling, og ikke trenger en altfor rask modell.

Lett, men robust

Aqua Marina Vapor er laget av lette materialer, men er likevel svært robust, og gir god stabilitet når du padler. Brettet glir lett over vannet, er lett å manøvrere takket være den store finnen og har i tillegg en stor rillet fotflate som gir føttene et ekstra godt grep.

Foran på brettet er det elastiske stropper som du kan bruke til å feste medbragt, et håndkle eller annet du vil ha med deg ut på vannet.

Fullt opplåsbart på 8 minutter

Å blåse opp Aqua Marina Vapor tar ikke mer enn et par minutter. For å blåse den opp, bruk den medfølgende pumpen. Du får også Aqua Marina Sports III-åren, en midjestropp og en oppbevaringssekk.

Populær blant brukere

Produktet har fått svært gode karakterer fra forhandlere som Outnorth.se og Amazon.no, samt fra publikasjoner som Divein. Brukere beskriver det som enkelt å pumpe opp og stabilt i vannet. De fremhever også den høye kvaliteten, til tross for brettets overkommelige pris, og det stilige designet.

Aqua Marina Vapor er rett og slett et godt valg for de som ønsker å bli kjent med ståpadling og foretrekker et allround-brett.

 • Godt allround-brett, spesielt for nybegynnere.
 • Stilig design med praktiske elastiske stropper for baggasje.
 • Stabil og robust, til tross for lav vekt.
 • Lett å blåse opp.
 • Ikke optimalt for mer erfarne surfere.

I samarbete med pris-logo

2. Aqua Marina Vibrant Kid’s SUP-brett - Best for barn

 • Produsent: Aqua Marina
 • Mål: 244 x 71 cm
 • Tykkelse: 10 cm
 • Vekt: 5,7 kg
 • Maks brukervekt: 60 kg
. Aqua Marina Vibrant Kid’s SUP

Det er (nesten) aldri for tidlig å begynne med stand up paddleboarding. Hvis du har et barn som er interessert i å prøve denne aktiviteten, kan Vibrant Kid’s SUP fra Aqua Marina være et godt valg.

Samme egenskaper som større brett

Aqua Marina Vibrant Kid’s SUP er et mindre og lettere SUP-brett tilpasset barn. Dette betyr imidlertid ikke at det er dårligere på noen som helst måte, brettet følger den samme innovative teknologien som større modeller. Den kompakte størrelsen gjør det imidlertid betydelig enklere for unge padlere å håndtere og manøvrere.

Stabil med godt grep

SUP-brettet er stabilt å stå på og laget av kvalitetsmaterialer. Den glir lett over vannet og har i tillegg en rillet fotflate som gir et godt grep for både tørre og våte føtter.

Dette brettet har også et pakkenett foran hvor du kan feste lettere baggasje.

Kvalitativ, men ganske dyr

Aqua Marina Vibrant Kid’s SUP har blant annet blitt kåret til «Best Value SUP» av Standuppaddleboardworld.com, noe som vitner om dens høye kvalitet. Men kvalitet har sin pris, og i dette tilfellet koster dette SUP-brettet for barn nesten like mye som brett i full størrelse.

Har du imidlertid råd til å betale, er Vibrant Kid’s SUP helt klart et godt valg for barn som ønsker å prøve ståpadling.

 • SUP-brett for barn.
 • Åre, pumpe og bæreveske for barn inkludert.
 • Veier i underkant av 6 kg.
 • Koster like mye som enkelte modeller for voksne.

I samarbete med pris-logo

3. Bestway Hydro Force Aqua Journey SUP-sett - Beste budsjettvalg

 • Produsent: Bestway
 • Mål: 274 x 76 cm
 • Tykkelse: 12 cm
 • Vekt: 11 kg
 • Maks brukervekt: 100 kg
Bestway Hydro Force Aqua

Bestway Hydro Force Aqua Journey er et veldig budsjettvennlig alternativ som har fått gode anmeldelser fra både eksperter og brukere. På UK Amazon har den en gjennomsnittlig vurdering på 4,4 av 5 mulige. Publikasjonen Globosurfer.com kåret Hydro Force Aqua Journey til «Best Value» i sin test av SUP-brett.

For de drøye 2000 kronene som dette stabile og funksjonelle brettet koster, får du også en brukervennlig pumpe og annet praktisk tilbehør. Brukerne selv sier at brettet føles solid, og det er også utstyrt med et stort sklisikkert område.

Passer de fleste behov

Et annet positivt aspekt som trekkes frem er hvor «allround-vennlig» brettet er. Du kan bruke den til å gli jevnt på vannet, men den tåler også mye action hvis du foretrekker det.

Det skal dog nevnes at dette ikke er et brett for de som først og fremst ønsker en rask SUP. Den egner seg best i roligere farvann.

Lav maksimalvekt

En stor ulempe, som gjør Hydro Force Aqua Journey til et dårligere valg for mange brukere, er den lave maksimalvekten. Den tåler ikke mer enn 100 kilo, noe en fullvoksen mann med sekk fort kommer opp i. Hvis ikke dette er et problem for deg, får du imidlertid mye brett for pengene.

 • Gode ​​vurderinger av brukere og eksperter.
 • Et veldig budsjettvennlig alternativ.
 • Utmerket allround-brett.
 • Klarer kun 100 kilo i maksimalvekt.

I samarbete med pris-logo

Guide: Ting du bør vurdere før du velger et SUP-brett

Det høres absolutt deilig ut å padle seg gjennom vannet når solen steker på en deilig sommerdag. Et SUP-brett er perfekt for de som vil prøve paddleboarding, eller for de som allerede har holdt på i noen år.

Her forklarer vi forskjellen mellom ulike SUP-brett og går gjennom hva du bør vurdere før du tar ditt valg.

Ulike typer SUP-brett

Et opplåsbart SUP-brett kan blåses opp på minutter, og når du er ferdig for dagen, er det bare å tømme det og pakke det ned igjen. Selv om brettet er oppblåsbart, er det veldig hardt og stabil å stå på.

Hvis du skal bo på samme sted og ikke har behov for å transportere brettet, finnes det harde SUP-brett som kanskje passer bedre.

Hvordan bør du bruke SUP-brettet?

Det første du bør tenke på er hva som passer deg best: et oppblåsbart SUP-brett eller et hardt?

Når du har funnet ut av det, er spørsmålet i stedet: hva liker du? Ser du for deg at du padler sakte og fredelig over vannet, eller liker du at det går fort?

Ikke alle brett er egnet for alle typer padling. Folk snakker vanligvis om hvorvidt et brett er «raskt» eller ikke, og mer erfarne surfere som liker fart og spenning blir derfor raskt misfornøyde med et nybegynnerbrett som ikke kommer opp i riktig hastighet.

Prisen på SUP-brettet

I tillegg er kategorien for raskere brett som er velegnet for mer erfarne brukere også vanligvis dyrere.

Hvis du er helt nybegynner kan det være lurt å starte med et litt rimeligere brett som er enklere for amatører. De gir ekstra stabilitet og god plass, selv om de selvfølgelig ikke er like raske. De koster også betydelig mindre enn profesjonelle brett.

Design

Et bretts design handler ikke bare om hvorvidt det ser bra ut eller ikke. Designet handler også om formen det har, som i seg selv påvirker hvordan du kan bruke det. Et bredere og mer stabilt brett er bedre for rolige turer. Et smalere brett gjør at du kan padle fortere i vannet.

Design kan også bety hvor enkelt det er å oppbevare og bære med seg brettet. SUP-brett som kan blåses opp kommer ofte med medfølgende pumpe og ryggsekk som betyr at du har alt du trenger i en kompakt pakke. Når du er ferdig med brettet, kan du tømme det og enkelt bære det med deg.

Større, harde SUP-brett krever mer plass og kan være ganske upraktiske å bære rundt på.

Maksimal vekt på SUP-brettet

Alle SUP-brett har maksvekt for brukere, og denne kan variere med mange kilo mellom ulike brett. Det handler derfor om hvor mye du som bruker brettet kan veie. Er du for tung for brettet ditt kan det bety at det blir skadet eller at luften blir for komprimert, hvis det er en oppblåsbar modell.

Maksimalvekten er ikke bare kroppsvekten din, men også hvilken som helst baggasje du har med deg. Så beregn nøye og les spesifikasjonene om hva maksvekten er før du velger brett.

Vurdér sikkerhet

Det er viktig å tenke på sikkerheten til et SUP-brett, både for nybegynnere og mer erfarne brukere. Som nybegynner er det viktig at du velger et brett med sklisikker overflate. Du bør også bruke redningsvest og sørge for at du alltid har med deg et reparasjonssett.

OBS! Best-i-testen.no kan ikke garantere at anmeldelsene vi brukte som kilder er etterlatt av personer som har kjøpt eller brukt produktet. Les mer i våre generelle vilkår.

Lignende tester

Gummistøvler best i test
4 Gummistøvler tested
Polyver Winter Vinterstøvel
Best i test Polyver Winter
ryggsekk best i test
6 Ryggsekk tested
Gregory Zulu 40 ryggsekk test
Best i test Gregory Zulu 40
Pumpetermos best i test
3 Pumpetermos tested
Eva Solo Pumpetermos
Best i test Eva Solo Pumpetermos
Hodelykt best i test
4 Hodelykt tested
Lumonite Compass R
Best i test Lumonite Compass R
Treningsklokke
6 Treningsklokke tested
Garmin Forerunner 265S treningsklokke
Best i test Garmin Forerunner 265S
Smartklokke best i test
4 Smartklokke tested
Apple Watch Ultra best i test
Best i test Apple Watch Ultra
Walkingpad test
3 Walkingpad tested
Gymstick WalkingPad
Best i test Gymstick WalkingPad

Vanlige spørsmål

I vår sammenligning har vi valgt Aqua Marina Vapor som det beste SUP-brettet for nybegynnere som ønsker mye brett for pengene. For de mer erfarne er Jobe Duna 11.6 bedre egnet, men også for nybegynnere er dette et godt valg.

SUP står for «Stand Up Paddling», og akkurat som navnet tilsier, bruker du den stående. Du bruker en åre til å drive deg fremover ved å bøye hoftene, lene deg fremover og padle.

Nei, det finnes også ikke-oppblåsbare SUP-brett, men de er ikke like portable som oppblåsbare varianter. De er også vanskeligere å lagre, spesielt for de som bor i leilighet.

Ja. Paddleboard, eller padlebrett, er ord mange bruker synonymt med SUP-brett.

Ja, det finnes spesielle SUP-brett for barn, som er litt mindre og lettere. Best-i-testen.no har kåret Aqua Marina Vibrant Kid’s SUP til det beste SUP-brettet for barn.

Hjalp denne testen om SUP-brett deg?

Skriv anmeldelse

Del testen

Lignende tester

Gummistøvler best i test

Gummistøvler: 4 testede modeller

ryggsekk best i test

Ryggsekk: 6 modeller testet

Pumpetermos best i test

Pumpetermos: 3 modeller testet

Testvinnare - SUP-brett

 1. SUP-brett Aqua Marina Vapor SUP

  Aqua Marina Vapor SUP-brett

  Best i test
 2. . Aqua Marina Vibrant Kid’s SUP

  Aqua Marina Vibrant Kid’s SUP-brett

  Best for barn
 3. Bestway Hydro Force Aqua

  Bestway Hydro Force Aqua Journey SUP-sett

  Beste budsjettvalg

Vanlige spørsmål

I vår sammenligning har vi valgt Aqua Marina Vapor som det beste SUP-brettet for nybegynnere som ønsker mye brett for pengene. For de mer erfarne er Jobe Duna 11.6 bedre egnet, men også for nybegynnere er dette et godt valg.

SUP står for «Stand Up Paddling», og akkurat som navnet tilsier, bruker du den stående. Du bruker en åre til å drive deg fremover ved å bøye hoftene, lene deg fremover og padle.

Nei, det finnes også ikke-oppblåsbare SUP-brett, men de er ikke like portable som oppblåsbare varianter. De er også vanskeligere å lagre, spesielt for de som bor i leilighet.

Ja. Paddleboard, eller padlebrett, er ord mange bruker synonymt med SUP-brett.

Ja, det finnes spesielle SUP-brett for barn, som er litt mindre og lettere. Best-i-testen.no har kåret Aqua Marina Vibrant Kid’s SUP til det beste SUP-brettet for barn.