Hva er den beste varmluftsbørsten?

Basert på eksperttester og brukeranmeldelser har vi kåret Dyson Airwrap Styler Complete til best i test i kategorien «varmluftbørster» Her får du ikke mindre enn tre varmebørster i forskjellige størrelser som gir volum og et jevnt, fønet resultat Du får også et munnstykke for føning og to spoler i to forskjellige størrelser for å lage bølgete krøller Rett og slett et komplett stylingverktøy! Les mer om Dyson Airwrap Styler Complete og tre flotte alternativer nedenfor!

Sammenlign våre 3 testvinnere

Du kan sveipe sidelengs for å se alle produktene i sammenligningen

1
image
2
image
3
image
Utmerkelse: Best i testBeste roterende varmluftsbørsteBeste budsjettvalg
Produkt: Dyson Airwrap Styler KomplettBaByliss Big Hair Luxe AS970ERevlon Tools One-Step Hair Dryer & Volumizer
Vurdering:
Effekt:1300W650W800W
Lydnivå:77 dBInformasjon manglerInformasjon mangler
Temperatur:Automatisk varmeregulering3 temperaturer3 temperaturer
Ledningslengde:2,7 m2,5 mData mangler
Ionisk teknologi:JaJaJa
Vekt:0,63 kg0,35 kg0,99 kg
Dimensjoner:Data ManglerData manglerData mangler

1. Dyson Airwrap Styler Komplett - Best i test

 • Effekt: 1300W
 • Lydnivå: 77 dB
 • Temperatur: Automatisk varmeregulering
 • Ledningslengde: 2,7 m
 • Ionisk teknologi: Ja
 • Vekt: 0,63 kg
Dyson Airwrap Styler Komplett

Dyson Airwrap Styler Complete gir deg alt du trenger for å style håret på en enkel, effektiv og skånsom måte. I tillegg til tre varmluftsbørstehoder med ulike egenskaper, får du også en hårføner og to spoler for å lage vakre krøller. Men i denne samlingen fokuserer vi selvfølgelig på varmluftsbørstene.

Tre varmluftsbørster og avansert teknologi

Når du kjøper Dyson Airwrap får du tre børster med forskjellige egenskaper.

 • Firm Smoothing Brush minimerer krus og statisk elektrisitet for et rettere resultat.
 • Soft Smoothing Brush er designet for å være ekstra snill mot hodebunnen og gir håret et salongfønet utseende.
 • Round Volumizing Brush gir fasong og volum til ekstra flatt og livløst hår.

De unikt designede børstene kombinert med Dysons avanserte teknologi sikrer best mulig resultat, uavhengig av hårtype.

I skaftet er det 12 blader som spinner i en forbløffende hastighet, nærmere bestemt 110 000 omdreininger i minuttet. Den genererer et lufttrykk på 3,2 kPa, noe som betyr at hårene dine effektivt trekkes til børsten. Luften ledes deretter langs hårstråene for å minimere frizz og gi et jevnere resultat.

Justerer varmen automatisk

En annen fordel med Dyson Airwrap er at du ikke trenger å justere temperaturen manuelt. Den intelligente varmekontrollen måler temperaturen konstant, faktisk over 40 ganger i sekundet, og regulerer varmen automatisk. Det betyr at den aldri overstiger 150 grader, noe som igjen reduserer risikoen for unødvendig slitasje.

Fin oppbevaringsveske følger med

Når du kjøper Dyson Airwrap får du som tidligere nevnt mye tilbehør i tillegg til varmluftsbørstene. For enkelt å holde styr på alle deler følger det også med en luksuriøs oppbevaringsveske i lysebrun farge med polstret interiør og magnetlås. En fin bonus, synes vi.

En storfavoritt blant forbrukere og eksperter

Det er ingen tvil om at Dyson Airwrap har blitt en virkelig favoritt siden lanseringen. Både forbrukere og eksperter er imponert over ytelsen og den innovative teknologien.

Stylingverktøyet er for eksempel vinneren i både Aftonbladets og Elles store test av varmluftsbørster. Den har også fått masse fine anmeldelser, blant annet på Dysons nettsider og på Amazon, hvor den beskrives som et topprodukt som gir et skikkelig salongresultat.

Dette er selvsagt neppe et stylingverktøy i budsjettklassen – her må du være forberedt på å betale en god del for den. På den annen side får du mye for pengene og et stylingverktøy som vil legge til rette for mye i hverdagen.

 • 3 varmluftsbørstehoder med forskjellige egenskaper inkludert.
 • Gir et jevnt og glansfullt resultat uten krus.
 • Automatisk temperaturregulering - varmen overstiger aldri 150 grader.
 • Mange andre stylingtilbehør inkludert.
 • Enkel å bruke.
 • Kan oppleves som litt klønete.
 • Dyr (men gir deg mye valuta for pengene).

I samarbete med pris-logo

2. BaByliss Big Hair Luxe AS970E - Beste roterende varmluftsbørste

 • Effekt: 650W
 • Lydnivå: Informasjon mangler
 • Temperatur: 3 temperaturer
 • Ledningslengde: 2,5 m
 • Ionisk teknologi: Ja
 • Vekt: 0,35 kg
BaByliss Big Hair Luxe AS970E
BaByliss Big Hair Luxe AS970E

Er du på jakt etter en rimelig og brukervennlig varmluftsbørste som passer alle hårtyper, uansett lengde og tykkelse, kan Big Hair Luxe fra BaByliss være et godt valg. Dette er nemlig en roterende varmluftsbørste med keramiske børstehoder som gir deg et salonglignende resultat med minimal innsats.

Velg mellom tre forskjellige temperaturinnstillinger

Big Hair Luxe har dessverre ikke intelligent varmekontroll som Dysons varmluftsbørste, men du kan fortsatt velge mellom to forskjellige varmeinnstillinger. Du får også en kjølig modus som er ekstra skånsom mot håret, selv om den kanskje ikke er fullt så effektiv til styling.

Flere praktiske stylingtilbehør

Når du kjøper Big Hair Luxe får du først og fremst en stor 50 mm børste som er perfekt for litt lengre og tykkere hår. Den myke busten på børsten får lett tak i håret ditt og skaper en jevn og skinnende frisyre.

Du får også en mindre og stivere 38 mm børste som fungerer utmerket å bruke i luggen eller til å style litt kortere frisyrer. Det er imidlertid ikke alt – settet gir deg også en padlebørste som løser ut floker og et praktisk rettetilbehør.

Minimerer krus og statisk elektrisitet

En stor fordel med BaByliss Big Hair Luxe er at alle børstehodene har et keramisk belegg. Den er skånsommere mot håret samtidig som den i kombinasjon med varmluftbørstens ioniske teknologi reduserer risikoen for krus samt statisk elektrisitet.

Selvroterende for ekstra høy brukervennlighet

Sammenlignet med mange andre varmluftsbørster er Big Hair Luxe ekstra enkel å bruke. Dette er rett og slett fordi den er selvroterende, noe som betyr at du bare trenger å plassere håret på børsten og deretter gjør børsten resten.

Dessuten, siden bare børstehodet roterer, trenger du ikke å bekymre deg for at ledningen krøller seg. Ledningen er også 2,5 meter lang, noe som gir deg god plass til å manøvrere når du arbeider med stylingverktøyet.

Superenkel å bruke og gir godt volum

Det viser seg at forbrukerne er veldig fornøyde med Big Hair Luxe fra BaByliss. De sier at varmluftsbørsten er veldig enkel å bruke (og dermed perfekt for nybegynnere innen føning) og at den gir håret rikelig med volum. Mange setter også pris på de mange verktøyene som følger med.

Om Big Hair Luxe helt kan erstatte både hårføner og rettetang er en annen sak. Noen opplever at retteverktøyet og padlebørsten ikke gir samme resultat som en rettetang, men på den annen side kan det variere avhengig av hårtype.

Kort fortalt er Big Hair Luxe fortsatt et godt og rimelig alternativ for de som ønsker å style håret effektivt og komfortabelt med et salonglignende resultat.

 • Selvroterende børstehode gjør den enkel å bruke.
 • Keramiske børstehoder og ioniseringsteknologi for å redusere krus.
 • Velg mellom to varmemoduser og en kjølemodus.
 • Gir godt volum og et mykt resultat.
 • Rettetilbehøret kunne vært bedre.
 • Roterer kun i én retning.

I samarbete med pris-logo

3. Revlon Tools One-Step Hair Dryer & Volumizer - Beste budsjettvalg

 • Effekt: 800W
 • Lydnivå: Informasjon mangler
 • Temperatur: 3 temperaturer
 • Ledningslengde: Data mangler
 • Ionisk teknologi: Ja
 • Vekt: 0,99 kg
Revlon Tools One-Step Hair Dryer & Volumizer

Føler du ikke for å bruke tusenvis av kroner på en varmluftsbørste, kan denne modellen fra Revlon passe. Den koster kun en brøkdel av for eksempel Dyson Airwrap, men gir deg likevel en effektivt føn og godt volum med mindre krus.

Tørker og styler på et blunk

Revlon Tools One-Step Dryer & Volumizer er et kraftig stylingverktøy som både tørker og styler håret ditt på kort tid. Børsten er nemlig designet for å fordele luft raskt over store hårseksjoner, noe som gjør den ekstra egnet for deg med middels til langt hår.

Den ovale utformingen av børsten skaper ekstra volum ved røttene og vakkert buede ender. Den har også et keramisk belegg som gjør at håret glir lettere, noe som både reduserer slitasje og reduserer krus.

Enkel temperaturjustering og god ergonomi

Akkurat som BaByliss sin varmluftsbørste har One-Step Hair Dryer & Volumizer to varmemoduser og en kaldmodus som du justerer på håndtaket. Dette betyr at du enkelt kan justere temperaturen etter dine spesifikke behov eller hårtype .

Håndtaket er også ergonomisk utformet for å gjøre varmluftbørsten ekstra lett å jobbe med, selv om mange beskriver den som ganske tung. Den har også en kald tupp som reduserer risikoen for å brenne seg.

Høy ekspertvurdering

Revlon Tools One-Step Hår Dryer & Volumizer beskrives ikke bare som en «game changer» av mange forbrukere, varmluftsbørsten har også fått høye ekspertvurderinger, blant annet fra Aftonbladet.

Selv i Elles store sammenligning av varmluftsbørster har One-Step Hair Dryer & Volumizer fått gode anmeldelser. Der ble den også kåret til den beste varmluftsbørsten i budsjettsegmentet, noe som ikke er overraskende med tanke på hva du får for pengene. Hvis du vil slippe billigere unna, men ikke gå på akkord med verken ytelse eller funksjon, er One-Step Hair Dryer & Volumizer valget for deg.

 • Enkel å bruke med ergonomisk håndtak og kald tupp.
 • Tre temperaturinnstillinger og to hastigheter.
 • Keramisk belegg reduserer krus og slitasje.
 • Innovativ ioniseringsteknologi.
 • Ovalt design for ekstra løft og volum ved røttene.
 • Noe tung å jobbe med.

I samarbete med pris-logo

Veiledning: Viktig ved kjøp av varmluftsbørste

En varmluftsbørste kan være gull verdt hvis du vil spare tid når du styler håret. Dette verktøyet er en kombinasjon av en rund børste og en hårføner, som lar deg tørke, børste og style håret samtidig.

Varmluftsbørsten gir deg en vakker og blank føn på et blunk og kan brukes i både tørt og vått hår. Noen modeller er også selvroterende og gjør all jobben for deg – alt du trenger å gjøre er å trykke på en knapp.

Før du kjøper dette multifunksjonelle stylingverktøyet, er det imidlertid noen ting som kan være greit å tenke på.

Hvordan bruke en varmluftsbørste?

Å bruke en varmluftsbørste er mye enklere enn å føne håret med en vanlig rundbørste. Gjør dette:

 1. Håndkletørk håret og påfør varmebeskyttelse.
 2. Del håret i seksjoner for ekstra effektiv styling.
 3. Velg en passende temperatur for håret ditt (hvis varmluftsbørsten ikke har automatisk temperaturkontroll). Helst unngå den varmeste innstillingen.
 4. Plasser håret i børsten og rull helt opp til hodebunnen. Trekk sakte ned mot lengdene. For en ekstra trendy look kan du rulle børsten innover eller utover i endene av håret.
 5. Har børsten en innstilling med kald luft kan den være god å avslutte med for å gi håret ekstra glans.
 6. For å få frisyren til å vare lenger, avslutt med hårspray.

Varmluftsbørste vs varmebørste - Hva er forskjellen?

En vanlig misforståelse er at en varmluftsbørste og en varmebørste er det samme. Begge verktøyene er absolutt nyttige og har som formål å style håret, men det er en viktig forskjell som kan være greit å vite.

 • Varmluftsbørste. Dette er en rund børste med innebygd hårføner som blåser varm luft på håret mens du trekker det gjennom børsten. På denne måten kan du også style fuktig hår for å få et salonglignende resultat. Den er også betydelig enklere å bruke enn en hårføner med separat rundbørste.
 • Varmebørste . Varmebørsten har også en varmefunksjon, men blåser ikke ut varmluft på samme måte som en varmluftbørste. Det betyr også at den kun kan brukes i tørt hår for å flate ut, krølle eller bare gi ekstra volum.

Viktig med riktig temperatur

For mye varme kan forårsake unødvendig slitasje på håret, spesielt hvis du styler håret daglig. Derfor kan det være greit å ta en ekstra titt på temperaturinnstillingene på varmluftsbørsten din.

Normalt er det mulig å bytte mellom et par forskjellige temperaturmoduser og noen børster har også en modus med kald luft. Det gir deg en ekstra skånsom, men kanskje ikke like effektiv styling. Mer avanserte børster kan også ha en intelligent varmeregulering som regulerer varmen automatisk for å gi et optimalt resultat med minimal slitasje.

Tips! Hvis du ofte bruker varme stylingverktøy , kan det være lurt å investere i en god varmebeskytter som beskytter håret ditt.

Ulike børstestørrelser

Varmluftsbørster kan komme i forskjellige størrelser og fungerer godt på alle hårtyper. En mindre modell er mer egnet for deg med kort hår slik at du kan nå ordentlig til, noe som kan være vanskelig med en børste som er for stor. Her kan også en varmebørste være et egnet alternativ.

Hvis du har langt hår, er det bedre å velge en større børstemodell. Dette gir deg mer volum samtidig som du kan jobbe i større seksjoner for å fremskynde prosessen.

Tips! For deg som har tynt hår kan en varmluftsbørste være en ekstra god investering da den tilfører mye volum.

Varmluftsbørster med ionisk teknologi

Noe som er vanlig blant mange moderne varmluftsbørster er ionisk teknologi. Dette er en teknologi som metter luftstrømmen ved hjelp av negative ioner for å redusere størrelsen på vanndråpene. Det gjør at håret tørker raskere og bidrar til et jevnere resultat.

Det finnes også børster med keramiske børstehoder som også kan redusere krus og statisk elektrisitet.

Andre ting som kan være greit å tenke på

Her er noen flere ting som kan være lurt å vurdere når du velger en varmluftsbørste:

 • Piggene. Vanligvis er piggene laget av syntetisk materiale eller villsvinbust. Det kan være greit å tenke på for deg som foretrekker veganske produkter.
 • Effekt. En høy effekt betyr også mer kraft, noe som kan være ekstra viktig hvis du har tykt hår.
 • Vekt. Børsten skal selvfølgelig være behagelig for deg å jobbe med. Derfor er det bra om det ikke er for tungt.
 • Ledning eller batteri? Mange varmluftsbørster er med ledning, men noen er faktisk trådløse og går på batterier. Det gir deg full bevegelsesfrihet når du jobber, men husk å se på batteri og ladetid.

Kilder

Her ser du et par av kildene vi brukte i vår store sammenligning av varmluftsbørster.

Aftonbladet.se

Stor test av varmluftsbørster

Elle.se

2022-08: Toppliste over årets beste varmluftsbørster

Googlehousekeeping.com

2022-07: Dyson Airwrap anmeldelse _

2021-02 : Anmeldelse av Revlon Tools One-Step Hair Dryer & Volumizer

OBS! Best-i-testen.no kan ikke garantere at anmeldelsene vi brukte som kilder er etterlatt av personer som har kjøpt eller brukt produktet. Les mer i våre generelle vilkår.

Vanlige spørsmål

En varmluftsbørste er som en rundbørste og en hårføner i ett. Du må ta en del av håret og rulle børsten helt opp til hodebunnen. Deretter trekker du den sakte nedover, alternativt ruller den innover i endene for en mer trendy look.

En roterende varmluftsbørste har et roterende børstehode, noe som betyr at du ikke trenger å gjøre den roterende bevegelsen manuelt.

Etter vår mening er Dyson Airwrap den beste varmluftsbørsten som finnes akkurat nå. Her får du tre børster med ulike egenskaper, en hårføner og to spoler for å lage bølgete krøller. Den har også automatisk temperaturkontroll slik at varmen aldri overstiger 150 grader.

Ikke egentlig. Selv om begge verktøyene er børster som bruker varme til å style håret, er det en viktig forskjell. Varmluftsbørsten blåser ut varmluft som en hårføner, noe som gjør at den også tørker håret. Varmebørsten gjør det ikke, men brukes kun til styling.

Hjalp denne testen om Varmluftsbørste deg?

Skriv anmeldelse

Del testen

Lignende tester

Balsam best i test

Balsam: 4 balsamer sammenlignet

Testvinnare - Varmluftsbørste

 1. Dyson Airwrap Styler Komplett

  Dyson Airwrap Styler Komplett

  Best i test
 2. BaByliss Big Hair Luxe AS970E

  BaByliss Big Hair Luxe AS970E

  Beste roterende varmluftsbørste
 3. Revlon Tools One-Step Hair Dryer & Volumizer

  Revlon Tools One-Step Hair Dryer & Volumizer

  Beste budsjettvalg

Vanlige spørsmål

En varmluftsbørste er som en rundbørste og en hårføner i ett. Du må ta en del av håret og rulle børsten helt opp til hodebunnen. Deretter trekker du den sakte nedover, alternativt ruller den innover i endene for en mer trendy look.

En roterende varmluftsbørste har et roterende børstehode, noe som betyr at du ikke trenger å gjøre den roterende bevegelsen manuelt.

Etter vår mening er Dyson Airwrap den beste varmluftsbørsten som finnes akkurat nå. Her får du tre børster med ulike egenskaper, en hårføner og to spoler for å lage bølgete krøller. Den har også automatisk temperaturkontroll slik at varmen aldri overstiger 150 grader.

Ikke egentlig. Selv om begge verktøyene er børster som bruker varme til å style håret, er det en viktig forskjell. Varmluftsbørsten blåser ut varmluft som en hårføner, noe som gjør at den også tørker håret. Varmebørsten gjør det ikke, men brukes kun til styling.