Hvilken powerbank er best i test?

Anker PowerCore Essential 20000 er den beste powerbanken akkurat nå ifølge vår vurdering Dette er en kompakt og rimelig powerbank med 20 000 mAh og USB-A, USB-C og micro-USB som lader mobiltelefonen din helt opp til fem ganger Les mer om denne populære powerbanken og to gode alternativer i samlingen vår nedenfor!

Sammenlign våre 3 testvinnere

Du kan sveipe sidelengs for å se alle produktene i sammenligningen

1
image
2
image
3
image
Utmerkelse: Best i testBeste budsjettvalgBeste premiumvalg
Produkt: Anker PowerCore Essential 20000Xiaomi Mi Power Bank 3 10000mAhAnker PowerCore III Elite 25600
Vurdering:
Kapasitet:20.000 mAh10 000 mAh25.600 mAh
Uttak:1 x USB-A, 1 x USB-C, mikro-USB2 x USB-A, 1 x USB-C, mikro-USB2 x USB-A, 1 x USB-C
Vekt:342 g282 g600 g
Ladetid:6 timer6 timer2,5 timer
Drift:4,5 timer4,5 timer4,5 timer

1. Anker PowerCore Essential 20000 - Best i test

 • Kapasitet: 20.000 mAh
 • Uttak: 1 x USB-A, 1 x USB-C, mikro-USB
 • Vekt: 342 g
 • Ladetid: 6 timer
 • Drift: 4,5 timer
Anker PowerCore Essential 20000

Anker Power Core Essential 20000 er en populær og kraftig powerbank som gir deg opptil 20 000 mAh strøm. Dette lar deg lade mobiltelefonen helt opp til fem ganger. Perfekt hvis du skal på langtur uten tilgang til stikkontakt.

Powerbanken har både USB-A, USB-C og mikro-USB, som gjør at du kan lade det aller meste av duppedingser. Den vil også bli din til en svært rimelig pris, og brukere gir den høye rangeringer. Det eneste som kan være litt av en ulempe er størrelsen – Power Core Essential 20000 er nemlig ganske tung og stor.

Vi leser også at LED-indikatorene for gjenværende batterilevetid er ganske svake og kunne vært utformet bedre. Men ellers er vi sikre på at du ikke vil bli skuffet over Anker Power Core Essential 20000. Hvis du leter etter en pålitelig og kraftig powerbank, er dette valget for deg.

 • Høy kapasitet – lad mobiltelefonen opptil fem ganger.
 • Gir deg mye for pengene.
 • Med USB-A, USB-C og mikro-USB.
 • Et populært valg blant brukerne selv.
 • Ganske tung.
 • LED-indikatorene er ganske svake.

I samarbete med pris-logo

2. Xiaomi Mi Power Bank 3 10000mAh - Beste budsjettvalg

 • Kapasitet: 10 000 mAh
 • Uttak: 2 x USB-A, 1 x USB-C, mikro-USB
 • Vekt: 282 g
 • Ladetid: 6 timer
 • Drift: 4,5 timer
Xiaomi Mi Power Bank 3 10000mAh

Det beste budsjettvalget, uavhengig av kategorien av tekniske gadgets vi snakker om, kommer bemerkelsesverdig ofte fra Xiaomi. Den kinesiske produsenten har en evne til å produsere smarte, stilige og effektive produkter som koster betydelig mindre enn hva konkurrentene kan tilby. Så også når det gjelder powerbanker.

Mi Powerbank 3 har en kapasitet på 10 000 mAh som fullader mobilen en eller to ganger med 18W. Mi Powerbank 3 har imidlertid to ulemper slik vi ser det, for det første veier den litt mer enn gjennomsnittet i denne kategorien, med sine 282 gram. Og for det andre tar det lang tid å lade den, med hele 6 timer. Med tanke på at det noen ganger er mulig å finne denne powerbanken til rundt 200 kroner, er dette ting vi er forberedt på å inngå et kompromiss med.

 • Utrolig rimelig - ligger på rundt 200 kroner.
 • Rask og effektiv lading med 18W.
 • Lader en standard mobiltelefon èn eller opptil to ganger.
 • Tyngre enn gjennomsnittet.
 • Det tar 6 timer å lade powerbanken helt.

I samarbete med pris-logo

3. Anker PowerCore III Elite 25600 - Beste premiumvalg

 • Kapasitet: 25.600 mAh
 • Uttak: 2 x USB-A, 1 x USB-C
 • Vekt: 600 g
 • Ladetid: 2,5 timer
 • Drift: 4,5 timer
Anker PowerCore III Elite 25600

Skal du ut i skog og mark i helgen? Da trenger du en solid powerbank som kan holde enhetene dine ladet i flere dager. Anker PowerCore II Elite 25600 har en fantastisk kapasitet på 25 600 mAh, som lar deg lade mobilen helt opp flere ganger, eller en bærbar datamaskin minst én gang.

PowerCore II Elite 25600 gir deg ekte hurtiglading med 87W når du bruker USB-C, og 18W via USB-A, samt muligheten til å lade opptil fire enheter samtidig. Selve powerbanken kan også lades utrolig raskt da det er støtte for lading på 100 W.

Denne powerbanken er i ekstrem toppklasse, noe som selvsagt også gjenspeiles i vekten (600 gram) og prisen, som ligger mellom rundt 800 og 1200 kroner, avhengig av forhandler. Men er du ute etter en kraftig powerbank i premiumsegmentet, er det denne du bør ha.

 • Meget kraftig powerbank som kan lade opptil fire enheter samtidig.
 • Rask lading med 87W via USB-C.
 • Lader opp raskt.
 • Stor og ganske dyr.

I samarbete med pris-logo

Kjøpeguide: Våre beste tips for å kjøpe en powerbank

En powerbank er et reservebatteri som du kan bruke til å lade opp mobile enheter, for eksempel smarttelefonen. Det finnes mange forskjellige typer powerbanker å velge mellom, og de er forskjellige på flere måter.

Enklere og billigere powerbanker har ofte kortere driftstid før de må lades, mens mer avanserte powerbanker kan lade mobilen flere ganger før de må lades. Noen powerbank-modeller lar deg lade flere enheter samtidig, og tillater også trådløs lading.

I denne guiden går vi gjennom noen ting som er greit å vite før du velger powerbank.

1. Stor og sterk eller liten og fleksibel powerbank?

Mengden energi som er lagret i en powerbank måles i mAh (milliampere-timer), og modeller med 20 000 mAh er større enn modeller med 5 000 mAh.

Ønsker du en kraftigere powerbank kan du med andre ord forvente å velge en større og tyngre modell. Denne typen powerbank er perfekt for situasjoner der den er langt fra nærmeste strømuttak. For deg som beveger deg i bymiljø kan det imidlertid være lettere med en mindre modell, da du fortsatt har mulighet til å lade den oftere.

2. Hvor mange mAh er nok?

Hva kan du forvente å få ut av en powerbank med et lavere eller høyere mAh-tall? For å forstå det, må du se på enheten du har tenkt å lade med powerbanken.

En smarttelefon har en batterikapasitet på rundt 3000 til 5000 mAh, avhengig av modell. Det betyr at en powerbank med en kapasitet på 3000 – 5000 mAh kan holde telefonen i live når den begynner å gå tom for batteri, men også at du snart må lade powerbanken igjen. Vi anbefaler ikke powerbank-modeller med denne mAh-kapasiteten.

En powerbank med 10 000 mAh kan lade telefonen helt opp minst én gang, og fungerer derfor som en ekstra lader å ta med deg ut når du ikke har en stikkontakt i nærheten. Dette er den vanligste typen powerbank, som har best balanse mellom størrelse og kapasitet.

Powerbank-modeller med 20 000 mAh kan fullade telefonen flere ganger, og er et godt valg hvis du skal være ute i naturen en helg uten tilgang til strøm. Ulempen er den ekstra størrelsen og vekten.

3. Lademuligheter

Når du lader mobilenheten din i en powerbank, kobler du bare til ladekabelen og ladingen starter. Det er i utgangspunktet slik det alltid fungerer, men hvor rask powerbanken er og hvilke tilkoblingsmuligheter som er tilgjengelig varierer.

Billigere og enklere powerbanker mangler ofte høyere effekt, og derfor tar lading lengre tid. Vi anbefaler å velge en powerbank med flere tilkoblingsmuligheter (USB-A og USB-C) og høy utgang. Det finnes også ladere som kan lade med Qi-teknologi, det vil si trådløst, noe som er praktisk hvis du skulle glemme ledningen.

Kilder

I utvalget av kraftbankene som er inkludert i samlingen vår, har vi delvis funnet ut hvilke de mest populære modellene som er akkurat nå. For å gjøre dette har vi brukt Prisjakts rangeringssystem, men også lest brukernes egne anmeldelser av hvert produkt. Dette har vi gjort på plattformer som Amazon, Ebay, Webhallen, Prisjakt, Pricerunner og Elgiganten. Vi synes det gir oss et godt helhetsbilde av hvor godt kraftbanken fungerer og om den oppfyller brukernes krav.

OBS! Best-i-testen.no kan ikke garantere at anmeldelsene vi brukte som kilder er etterlatt av personer som har kjøpt eller brukt produktet. Les mer i våre generelle vilkår.

Lignende tester

Ruter best i test
5 Ruter tested
Asus RT-AX86U test
Best i test Asus RT-AX86U Ruter
Nettbrett best i test
3 Nettbrett tested
Apple iPad Pro
Best i test Apple iPad Pro
Beste Lesebrett
4 Lesebrett tested
Kobo Clara 2E test
Best i test Kobo Clara 2E
VR-briller Best i test
4 VR-briller tested
Oculus Meta Quest 2
Best i test Oculus Meta Quest 2

Vanlige spørsmål

En powerbank er en ekstern batterienhet som du kan bruke til å lade mobile enheter, for eksempel mobiltelefoner, når du ikke har tilgang til en stikkontakt.

Du lader powerbanken din med en USB-kabel i veggen eller gjennom datamaskinen. Ladetiden varierer mellom ulike modeller, men er vanligvis på et par timer.

For vanlige brukere anbefales en powerbank med en kapasitet på minst 10 000 mAh. Det er nok å fullade en smarttelefon minst én gang, mens powerbanken kan ha en kompakt form. Skal du være på et sted uten strøm over lengre tid, anbefales en powerbank med en kapasitet på minst 20 000 mAh.

Etter vår vurdering er Anker PowerCore Essential 20000 den beste powerbank-modellen for folk flest. Den har en kapasitet på 20 000 mAh og støtte for både USB-A, USB-C og mikro-USB.

En god powerbank kan lades minst 500 ganger før den mister noe kapasitet. Men selv etter det kan den brukes i lang tid.

Hjalp denne testen om Powerbank deg?

12 Röster, Genomsnitt: 4.9/5
Skriv anmeldelse

Del testen

Lignende tester

Ruter best i test

Ruter: 5 testede modeller

Nettbrett best i test

Nettbrett: 3 modeller testet

Beste Lesebrett

Lesebrett: 4 testede modeller

Testvinnare - Powerbank

 1. Anker PowerCore Essential 20000

  Anker PowerCore Essential 20000

  Best i test
 2. Xiaomi Mi Power Bank 3 10000mAh

  Xiaomi Mi Power Bank 3 10000mAh

  Beste budsjettvalg
 3. Anker PowerCore III Elite 25600

  Anker PowerCore III Elite 25600

  Beste premiumvalg

Vanlige spørsmål

En powerbank er en ekstern batterienhet som du kan bruke til å lade mobile enheter, for eksempel mobiltelefoner, når du ikke har tilgang til en stikkontakt.

Du lader powerbanken din med en USB-kabel i veggen eller gjennom datamaskinen. Ladetiden varierer mellom ulike modeller, men er vanligvis på et par timer.

For vanlige brukere anbefales en powerbank med en kapasitet på minst 10 000 mAh. Det er nok å fullade en smarttelefon minst én gang, mens powerbanken kan ha en kompakt form. Skal du være på et sted uten strøm over lengre tid, anbefales en powerbank med en kapasitet på minst 20 000 mAh.

Etter vår vurdering er Anker PowerCore Essential 20000 den beste powerbank-modellen for folk flest. Den har en kapasitet på 20 000 mAh og støtte for både USB-A, USB-C og mikro-USB.

En god powerbank kan lades minst 500 ganger før den mister noe kapasitet. Men selv etter det kan den brukes i lang tid.