Hvem er Best-i-testen.no?

Best-i-testen.no er en gratis og provisjonsfinansiert sammenligningstjeneste som gjør det enklere for deg å ta bedre kjøpsbeslutninger. Hos oss finner du lettleste og detaljerte sammenligninger av produkter og tjenester i en rekke ulike kategorier – fra barn og familie til sport og hjemmeelektronikk.

I dag finnes det en rekke produkttester for å hjelpe forbrukeren å velge den rette, men hvilken bør du egentlig gå for? Vi som driver Best-i-testen.no ble selv forvirret av alle de forskjellige testsidene vi fant på nettet og bestemte oss for å starte en plattform som kompilerte dem alle. Hvorfor lete etter testvinnere på forskjellige steder når du kan finne dem alle på ett sted?

Vårt mål er rett og slett å hjelpe kundene med å finne kvalitetsprodukter raskere og enklere. Vi har også valgt å sette litt ekstra fokus på miljø og bærekraft fordi dette er noe som er viktig både for oss selv og for den moderne forbrukeren.

Slik velger vi våre testvinnere

Du er sannsynligvis ute etter så rettferdige og oppdaterte produkttester som overhodet mulig. Vi skjønner det – det gjør vi også når vi er på jakt etter nye dingser.

Når vi kårer våre testvinnere, tar vi derfor hensyn til en rekke ulike faktorer for å gi deg så ærlige anbefalinger som mulig. Prosessen går omtrent slik:

 1. Kundenes egne anmeldelser. Hva kundene selv mener om hvert produkt er en svært viktig faktor i våre sammenligninger. Derfor går vi grundig gjennom deres vurderinger og anmeldelser, både positive og negative, før vår endelige samling.
 2. Les ekspertenes tester. Der det er mulig leser vi også ekspertenes egne tester for å danne oss et enda bedre bilde av det aktuelle produktet.
 3. Individuell vurdering. Når vi har lest kundenes anmeldelser og ekspertenes tester, er det på tide å luke ut produktene som ikke helt lever opp til forventningene. Det som gjenstår er produktene med høyest karakter, som vi så gjør en individuell vurdering av. Her sammenligner vi blant annet egenskaper, spesifikasjoner, funksjoner og annet som skiller de ulike modellene.
 4. Vi velger våre testvinnere. Til slutt velger vi produktene som skal inkluderes i samlingene våre og skriver objektive anmeldelser om dem. Vi velger alltid minst tre produkter, som vi også deler inn i ulike kategorier, for eksempel det beste grønne valget og det beste budsjettvalget, for å gjøre det lettere for deg å finne et alternativ som passer deg.

Din sikkerhet er vårt fokus

Vi som driver Best-i-testen.no ønsker at du skal føle deg trygg hos oss og være fornøyd med produktet du velger å kjøpe. Derfor er testene våre utelukkende basert på fakta, brukeranmeldelser og ekspertvurderinger.

Utenom det tar vi alltid utgangspunkt i det vi selv skulle ønske av informasjon i lignende tester – vi er tross alt også helt vanlige forbrukere. Målet vårt er at du skal stole på oss og at du ønsker å returnere til oss for fremtidige kjøp.

Vær oppmerksom på at våre mulige samarbeidspartnere ikke har noen innflytelse på hvilke produkter vi utpeker som testvinnere i våre egne samlinger. De påvirker heller ikke prisen du betaler for et produkt eller en tjeneste.

Hvordan kan tjenesten vår være gratis?

Våre produktsammenligninger er helt gratis, det samme er verktøyene vi tilbyr på plattformen. Så du trenger ikke registrere en konto for å finne testvinnende produkter.

Vi anbefaler imidlertid at du registrerer deg for vårt gratis nyhetsbrev. På denne måten kan du holde deg oppdatert på nye produkter er kåtet som «best i test». Du kan selvfølgelig melde deg av når som helst og be om at vi sletter dataene dine.

Vi belaster deg ikke som besøkende, i stedet tjener vi provisjoner fra våre partnere via såkalte sporingslenker (også kalt tilknyttede lenker).

Hvis du velger å klikke deg videre til en forhandler via nettsiden vår og foreta et kjøp, kan vi tjene en provisjon i forbindelse med kjøpet. På denne måten kan vi fortsette å holde plattformen vår oppdatert og helt gratis for brukerne våre. Med andre ord er alle involverte vinnere:

 • Vi får jobbe med det vi elsker – å hjelpe deg med å finne produkter som gjør hverdagen til deg og din familie enklere.
 • Våre besøkende får tilgang til gratis produktsammenligninger som kan hjelpe dem å gjøre et bedre kjøp.
 • Våre samarbeidspartnere får muligheten til å markedsføre produkter som vi har valgt som best i test.

Tilknyttet nettverk

Annonselinkene vi bruker på Best-i-testen.no er hentet fra programmer produsert av følgende tilknyttede nettverk:

 • Adtraction
 • AWIN
 • Amazon EU Affiliate Program
 • TradeDoubler
 • Adservice
 • Adrecord

Ta kontakt!

Tror du det mangler en test på plattformen vår? Eller vil du vises på siden med produktet eller butikken din? Ta så kontakt på [email protected].

Vi setter alltid våre besøkende først og tar gjerne imot konstruktiv kritikk. Vi er også alltid åpne for samarbeid som kan være av verdi for våre besøkende.

Ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev – her oppdaterer vi alltid med nye testvinnere og tilbud!

Her kan du også lese mer om hvordan vi jobber og våre generelle vilkår.