Hva er den beste reisevognen?

Babyzen Yoyo 6+ er best i test i vår sammenligning av reisevogner Dette er en reisevogn for barn over 6 måneder som har forovervendt sete og tåler en vekt på opptil 18 kilo Selve vognen veier imidlertid kun 6,2 kilo og er enkel å slå sammen Med hjulene innfelt måler vognen heller ikke mer enn 52 x 44 cm, noe som betyr at du kan ta den med som håndbagasje på flyturen Les mer om Yoyo 6+ nedenfor og sammenlign funksjonene med andre testvinnere!

Sammenlign våre 3 testvinnere

Du kan sveipe sidelengs for å se alle produktene i sammenligningen

1
image
2
image
3
image
Utmerkelse: Best i testBeste premiumvalgVi anbefaler
Produkt: Babyzen Yoyo 6+Bugaboo ButterflyBaby Jogger City Tour 2
Vurdering:
Vekt:6,2 kg7,3 kg6,5 kg
Maks setevekt:18 kg22 kg22 kg
Type håndtak:Full (høyde kan ikke justeres)Full (høyde kan ikke justeres)Hel(høyde kan ikke justeres)
Regntrekk inkludert:JaJaNei, kan kjøpes separat
Oppbevaringsveske inkludert:JaNeiJa
Vendbar:JaNeiNei
Sovestilling:hvilemodushvilemodusSittestilling, hvilestilling og liggestilling

1. Babyzen Yoyo 6+ - Best i test

 • Vekt: 6,2 kg
 • Maks setevekt: 18 kg
 • Type håndtak: Full (høyde kan ikke justeres)
 • Regntrekk inkludert: Ja
 • Oppbevaringsveske inkludert: Ja
 • Vendbar: Ja
 • Sovestilling: hvilemodus
Babyzen Yoyo 6 +
Babyzen Yoyo 6 +

Babyzen Yoyo er en veldig populær reisevogn som kommer i forskjellige modeller. Akkurat denne kalles 6+, som betyr at den er laget for barn 6 måneder og eldre.

Men med en maksimal vekt på 18 kg i setet, er Yoyo 6+ designet for å bære barnet ditt i mange år. Vognen er også utstyrt med en stor oppbevaringskurv som gjør det enkelt å pakke med deg ting når du er på farten.

Myk og behagelig å sitte i

En god barnevogn må selvsagt være behagelig for barnet å sitte i. Og nettopp dette er noe flere anmeldere trekker frem som en styrke hos Yoyo 6+. Den komfortable passformen og den myke polstringen gjør selv lange dagsturer hyggelige for små barn.

Regntrekk og oppbevaringsveske følger med

Vognen er også helt dekket av det medfølgende regntrekket når det stormer. Bare det at et regntrekk følger med er ikke

noe man alltid kan ta for gitt. Men det er et skikkelig pluss i margen for Babyzen at de sender med det som standard.

I kjøpet følger også en oppbevaringsveske, slik at du enkelt kan bære med deg reisevogna når du er på farten.

Enkel å folde

Den medfølgende vesken er også flott å ta med ombord på et fly. Yoyo 6+ er kompakt nok når den er sammenslått til å gå som håndbagasje hos de fleste flyselskaper.

Du slår sammen vognen på noen sekunder og kan deretter bære den med deg i en skulderstropp. Enklere og smidigere enn det kan det knapt bli.

Endelig dom

Prismessig ligger Babyzen Yoyo 6+ et sted i mellomsegmentet. Det er derfor ikke den billigste reisevognen du kan finne på markedet. På den annen side er det ikke alle vogner som klarer å vokse med barnet ditt på samme måte. Denne reisevognen kan følge barnet ditt fra seks måneder og helt opp til femårsalderen.

At Yoyo 6+ også kommer med flere praktiske tilbehør og er så kompakt at den kan bæres over skulderen gjør den mer enn rimelig. Den eneste ulempen er at vognen kun tilbyr hvilemodus. Ryggstøtten kan derfor ikke vinkles til flat liggende stilling. Ønsker du den funksjonen anbefaler vi i stedet at du ser nærmere på andre modeller som inngår i vår sammenligning.

 • Enkel å brette ut og slå sammen.
 • Regntrekk og oppbevaringsveske følger med.
 • Liten sammenfoldet - går som håndbagasje på flyet.
 • Myk og behagelig å sitte i.
 • Har kun hvilemodus.

I samarbete med pris-logo

2. Bugaboo Butterfly - Beste premiumvalg

 • Vekt: 7,3 kg
 • Maks setevekt: 22 kg
 • Type håndtak: Full (høyde kan ikke justeres)
 • Regntrekk inkludert: Ja
 • Oppbevaringsveske inkludert: Nei
 • Vendbar: Nei
 • Sovestilling: hvilemodus
Bugaboo Butterfly reisevogn

For de som har mulighet til å betale litt mer for en reisevogn, kan Bugaboo Butterfly være verdt pengene. Dette er en lett og kompakt barnevogn som er like komfortabel for barnet som den er praktisk for forelderen. Dens mange funksjoner kan godt gjøre den til din (og barnets) nye bestevenn på farten.

Ultrakompakt når den er foldet

Bugaboo Butterfly veier litt over 7 kg, noe som gjør den lett å håndtere. Den er også veldig enkel å brette opp og slå sammen med et enkelt klikk, noe du kan gjøre med bare én hånd. Perfekt hvis du trenger din andre hånd til noe annet.

I sammenfoldet posisjon blir Bugaboo Butterfly ultrakompakt, og fordi den er IATA-kompatibel, kan den lett passe inn i håndbagasjerommet på flyet.

Høy komfort for barnet

For at barnet ditt skal sove uforstyrret, selv på ujevnt underlag, er Bugaboo Butterfly utstyrt med firehjulsfjæring. Vognen triller lett fremover på de fleste underlag, men siden forhjulene er noe små er den ikke optimal for vanskeligere terreng.

Setet er laget av materialer av høy kvalitet og har fin polstring for ekstra komfort. Ryggstøtten kan justeres i tre ulike nivåer ned til hvileposisjon (ikke helt tilbakelent) og benstøtten har fem ulike posisjoner. Den kan også brettes helt bort hvis den ikke er nødvendig.

Vognens store kalesje med fire paneler beskytter barnet mot både vind og sol. Og i dårlig vær kan du alltid montere det medfølgende regntrekket – det tar ikke mer enn noen få sekunder.

Rikelig med lagringsplass

Bugaboo Butterfly er ikke bare fin for barnet, den har også flere funksjoner som kan gjøre det enklere for deg som forelder. Under setet er det for eksempel en stor oppbevaringskurv med en kapasitet på 8 kg. Her kan du oppbevare alt tilbehøret du trenger å ha med deg på utflukten.

I tillegg til det er reisevognen veldig lett å bære. Den har en integrert bærestropp som lar deg henge den over skulderen. Perfekt hvis du trenger begge hender fri.

Brukere gir tommelen opp

Foreldrene som har testet å reise med Bugaboo Butterfly er godt fornøyd med modellen. Fremfor alt fremhever de den lange ryggstøtten, noe som er uvanlig i en så kompakt reisevogn. Brukerne liker også materialer av høy kvalitet og hvor lett vognen er å kjøre. Den kompakte størrelsen og den enkle foldingen er selvfølgelig også et stort pluss. Mange forteller at de lenge har lett etter en reisevogn som kan brukes som håndbagasje og som samtidig gir nok plass til barnet. Sammenlignet med den vesentlig billigere varianten Ant er Butterfly ikke vendbar og håndtaket kan ikke justeres i høyden. I tillegg er forhjulene noe små. Men bortsett fra det er Butterfly helt klart en høyytelses reisevogn, selv om du må være forberedt på å betale litt mer for den.

 • Lett og ultrakompakt når den er foldet (IATA-kompatibel).
 • Passer for barn opp til 22 kg.
 • Enkel folding med kun én hånd.
 • Enkel å bære med integrert bærestropp.
 • Firehjulsfjæring for uforstyrret søvn på alle underlag.
 • Litt små forhjul.
 • Håndtaket kan ikke justeres.
 • Ikke reversibel.

I samarbete med pris-logo

3. Baby Jogger City Tour 2 - Vi anbefaler

 • Vekt: 6,5 kg
 • Maks setevekt: 22 kg
 • Type håndtak: Hel(høyde kan ikke justeres)
 • Regntrekk inkludert: Nei, kan kjøpes separat
 • Oppbevaringsveske inkludert: Ja
 • Vendbar: Nei
 • Sovestilling: Sittestilling, hvilestilling og liggestilling
Baby Jogger City Tour 2

City Tour 2 fra Baby Jogger er en ny versjon av den populære City Tour. Oppgraderingen betyr blant annet et romsligere sete, kraftigere håndtak og full liggestilling. I motsetning til testvinneren Yoyo 6+ kan du derfor vinkle ryggstøtten helt flat. Dette gjør City Tour 2 til et godt valg for små barn som trenger å ta seg en lur med jevne mellomrom.

Men med den utvidede sitteflaten er denne modellen ikke bare egnet for små barn – akkurat som Yoyo 6+ kan City Tour 2 vokse med barnet. Maksvekten er 22 kilo, så alt fra babyer til femåringer kjører komfortabelt i denne vognen.

Slitesterke PE-hjul

Med de fire slitesterke hjulene gjør City Tour 2 seg til mer enn urbane miljøer, til tross for navnet. Flere brukere berømmer vognens evne til å komme seg rundt selv på ujevnt underlag, som sand og grus.

Siden hjulene er PE-merket, er de forsterket for å hindre at småstein setter seg fast og gjør kjøringen vanskelig.

Kalesjen beskytter mot sterk sol

Vognens hette har ventilasjonsluke og uttrekkbar solskjerming. Siden dette er en reisevogn, er sjansen for at du og barnet ditt skal oppholde deg i direkte sollys ganske stor. Derfor liker vi veldig godt akkurat denne løsningen, som fungerer godt for å beskytte mot sterk sol.

Det er også en oppbevaringskurv på vognen med plass til det viktigste.

Fold med én hånd

City Tour 2 er like lett å slå sammen som Yoyo 6+. Prosessen tar ikke mer enn noen få sekunder, og gjøres ved et enhåndsgrep på håndtaket. Så løfter du vognen opp i setet og legger den sammen.

Siden vognen ikke veier mer enn 6,5 kg, trengs det ingen ekstraordinær muskelstyrke og du kan enkelt pakke vognen i den medfølgende oppbevaringsvesken.

Du kan også ta av hjulene for å gjøre vognen enda mindre. På denne måten passerer den lett håndbagasjegrensen på de fleste flyreiser.

Endelig dom

Baby Jogger City Tour 2 er omtrent på samme nivå som vår testvinner, eller litt lavere. Den er ikke fullt så kompakt som Yoyo 6+, men heller ikke nevneverdig større. I tillegg gir den muligheten til å vinkle ryggstøtten i liggende stilling, noe som er avgjørende for mange foreldre.

Noen anmeldere klager på at fotbremsen er litt treg å slippe ut, noe som kan være litt irriterende. Men ellers er dette en vogn som presterer veldig bra i de fleste tester. City Tour 2 er en fleksibel reisevogn med lang levetid. Vi anbefaler det til alle barn fra 6 måneder til 5 år som er på farten.

 • Passer for barn mellom 6 måneder og 5 år.
 • Ruller godt, selv på grus og sand.
 • Oppbevaringspose inkludert.
 • Ryggstøtten kan vinkles til full liggende stilling.
 • Kan være litt vanskelig å løsne bremsen.

I samarbete med pris-logo

Kilder

I vår sammenligning av reisevogner har vi tatt utgangspunkt i en rekke forskjellige kilder. Nedenfor finner du mer informasjon om disse og URL-er.

Productreview.com.au

Hos ProductReview kan vi lese mange positive anmeldelser av vår testvinner Babyzen Yoyo 6+. Flertallet av brukerne har kun positive erfaringer og mener at vognen er både lett, enkel å slå sammen og behagelig for barnet.

Den totale vurderingen er 4,4 av 5 mulige med ekstra høye karakterer for enkelt vedlikehold og enkel oppbevaring.

Madeformums.com

I vår sammenligning av reisevogner har vi lest Madeformums anmeldelse av testvinneren Babyzen Yoyo 6+. Anmelderen mener at reisevognen er lett, komfortabel, svært reisevennlig og enkel å slå sammen. Samtidig trekker de også frem visse mangler, fremfor alt den høye prisen og den relativt lille oppbevaringskurven.

Totalt sett får Babyzen Yoyo 6+ imidlertid høye karakterer – 4,5 av 5 mulig. Den får også full karakter for sin manøvrerbarhet, samt design og sammenleggbarhet.

Madeformums har også testet Bugaboo Ant, som ifølge dem ikke helt når samme nivå som Babyzen Yoyo 6+. Blant fordelene er den moderne konstruksjonen, det futuristiske designet og det ergonomiske setet. Det settes også pris på at barnet er vendt mot forelderen. Samtidig er vognen ganske tung, dyr og komplisert å slå sammen.

Bugaboo Ant får en totalvurdering på 4,2 av 5 mulige med høye karakterer for holdbarhet og design.

Amazon.com

På Amazon.com har Babyzen Yoyo 6+ en samlet høy rangering på 4,8 av 5 mulige basert på mer enn 70 anmeldelser. Forbrukerne er veldig fornøyde med vognen og sier at den er pen, enkel å legge sammen og at den ruller godt. Den får også ekstra plusspoeng fordi den kan brukes som håndbagasje på flyturen.

De opplyser imidlertid at vognen egner seg best for bymiljøer og at den kan oppleves litt ustabil fra tid til annen. De fleste er imidlertid enige om at det helt klart er verdt pengene.

Baby Jogger City Tour 2 har også mange positive brukeranmeldelser på Amazon. De fremhever blant annet den lave vekten og sammenleggbarheten, men setter fremfor alt pris på liggestillingen og fotstøtten. Brukerne mener også at dybden på vognen er tilstrekkelig for både mindre og større barn. Den totale vurderingen er 4,7 av 5 mulige basert på over 500 anmeldelser.

OBS! Best-i-testen.no kan ikke garantere at anmeldelsene vi brukte som kilder er etterlatt av personer som har kjøpt eller brukt produktet. Les mer i våre generelle vilkår.

Innholdsfortegnelse

Lignende tester

test-vognpose
4 Vognpose tested
Elodie Details vognpose
Best i test for vinteren Elodie Details vognpose
Sportsvogn best i test
3 Sportsvogn tested
Baby Jogger City Mini GT 2.1
Best i test Baby Jogger City Mini GT 2.1 Sportsvogn

Vanlige spørsmål

En reisevogn er en barnevogn, men spesialtilpasset for å være enkel å ha med seg på reise. Felles kjennetegn ved reisevognen er derfor at den er lett, liten og sammenleggbar.

For hvilken alder passer en reisevogn?

Reisevogner har ofte en anbefalt minimumsalder på 6 måneder. Dette er fordi setet er forovervendt. Det finnes imidlertid unntak der reisevognen også har liggende stilling. Da kan den også brukes av nyfødte.

Selv om det stort sett fungerer bra å ta med en vanlig barnevogn på tur, er reisevognen mer fleksibel. Uansett om du reiser med fly, bil eller tog, er det mye lettere å kunne slå sammen vognen. Det skader heller ikke å ha mindre vekt å slepe rundt på når man reiser med barn.

Ja, det finnes doble reisevogner. Er du vant til å bruke søskenvogn er den doble reisevognen derfor et mer praktisk alternativ når du reiser.

Ja, det finnes faktisk noen reisevogner som er så kompakte at de kan bæres som håndbagasje. Du bør imidlertid alltid sjekke hva som gjelder hos flyselskapet du planlegger å reise med.

Hjalp denne testen om Reisevogn deg?

4 Röster, Genomsnitt: 4.8/5
Skriv anmeldelse

Del testen

Lignende tester

test-vognpose

Vognpose: 4 testede modeller

Sportsvogn best i test

Sportsvogn: 3 testede modeller

Testvinnare - Reisevogn

 1. Babyzen Yoyo 6 +

  Babyzen Yoyo 6+

  Best i test
 2. Bugaboo Butterfly reisevogn

  Bugaboo Butterfly

  Beste premiumvalg
 3. Baby Jogger City Tour 2

  Baby Jogger City Tour 2

  Vi anbefaler

Vanlige spørsmål

En reisevogn er en barnevogn, men spesialtilpasset for å være enkel å ha med seg på reise. Felles kjennetegn ved reisevognen er derfor at den er lett, liten og sammenleggbar.

For hvilken alder passer en reisevogn?

Reisevogner har ofte en anbefalt minimumsalder på 6 måneder. Dette er fordi setet er forovervendt. Det finnes imidlertid unntak der reisevognen også har liggende stilling. Da kan den også brukes av nyfødte.

Selv om det stort sett fungerer bra å ta med en vanlig barnevogn på tur, er reisevognen mer fleksibel. Uansett om du reiser med fly, bil eller tog, er det mye lettere å kunne slå sammen vognen. Det skader heller ikke å ha mindre vekt å slepe rundt på når man reiser med barn.

Ja, det finnes doble reisevogner. Er du vant til å bruke søskenvogn er den doble reisevognen derfor et mer praktisk alternativ når du reiser.

Ja, det finnes faktisk noen reisevogner som er så kompakte at de kan bæres som håndbagasje. Du bør imidlertid alltid sjekke hva som gjelder hos flyselskapet du planlegger å reise med.