Hvilken høytrykkspyler er best i test?

Nilfisk E 1454-9 X-TRA er den beste høytrykkspyleren akkurat nå ifølge vår sammenligning Dette er en kraftig, brukervennlig og rimelig høytrykkspyler som så sent som i 2020 ble kåret til best i test hos Råd & Rön Den er også svært allsidig fordi du kan kjøpe ekstra tilbehør til for eksempel å skylle av terrassen eller børste forskjellige overflater Les mer om Nilfisk E og andre gode alternativer i vår samling nedenfor!

Sammenlign våre 3 testvinnere

Du kan sveipe sidelengs for å se alle produktene i sammenligningen

1
image
2
image
3
image
Utmerkelse: Best i testBeste premiumvalgVi anbefaler
Produkt: Nilfisk E 145,4 -9 X-TRABosch GHP 5-75 XKärcher K5 Premium Smart Control Flex Home
Vurdering:
Maks trykk:145 bar185 bar145 bar
Strømkilde:ElektrisitetElektrisitetElektrisitet
Effekt:2100 W2600 W2100 W
Vannmengde:420 – 500 l/t570 l/t500 l/t
Vekt:18,6 kg27 kg13,9 kg
Tilbehør:1 stk høytrykksslange, 1 stk Tornado PR munnstykke, 1 stk Powerspeed munnstykke, 1 stk skumutstyr1 stk Bosch pistol, 1 stk justerbart 3-i-1 rør, 1 stk rotormunnstykke1 stk Smart Control spylehåndtak, 1 stk 3-i-1 Multi Jet spylerør

1. Nilfisk E 145,4 -9 X-TRA - Best i test

 • Maks trykk: 145 bar
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Effekt: 2100 W
 • Vannmengde: 420 – 500 l/t
 • Vekt: 18,6 kg
 • Tilbehør: 1 stk høytrykksslange, 1 stk Tornado PR munnstykke, 1 stk Powerspeed munnstykke, 1 stk skumutstyr
Nilfisk E 145,4 -9 X-TRA 2
Nilfisk E 145,4 -9 X-TRA

E 145.4 -9 X-TRA følger en lang tradisjon med høykvalitetsmaskiner fra selskapet og har i likhet med tidligere modeller fått gode anmeldelser – til og med vunnet Råd & Röns test av høytrykkspylere i 2020. Selv om den kanskje ikke er den kraftigste høytrykkspyleren på markedet, gir den et godt resultat for de aller fleste formål. Og sammenlignet med andre maskiner i samme prisklasse presterer Nilfisk E klart bedre.

Nilfisk E har en trykkapasitet på 145 bar og spyler ut 500 liter vann i timen. Du får også tre dyser, inkludert en Tornado PR-dyse og en Powerspeed-dyse. Det er imidlertid også mulig å kjøpe mer tilbehør om du ønsker det, for eksempel børste for rengjøring av utemøbler eller munnstykke tilpasset vask av terrasser og fliser.

Nilfisk E - høytrykkspyler

Enkel å bruke med god ergonomi

Nilfisk E er en praktisk høytrykkspyler som er enkel å komme i gang med og enkel å oppbevare. Den har også flere praktiske holdere for de mange tilbehørene og en 9 meter lang ledning. Det betyr at du i utgangspunktet slipper å flytte høytrykkspyleren, noe som er heldig med tanke på at den veier 18,6 kilo. Når du er ferdig med å vaske, kan du også enkelt vikle opp ledningen ved hjelp av den manuelle slangetrommelen.

I tillegg til å være enkel å bruke, er Nilfisk E også en svært ergonomisk maskin. Her er det for eksempel et justerbart teleskophåndtak i aluminium med en fin SoftGrip-overflate som gir deg et godt og behagelig grep. De sterke hjulene gjør også maskinen ekstra lett å rulle over de fleste underlag.

Fungerer bra på de fleste punkter

Nilfisk E er en vel anerkjent høytrykkspyler som leverer på alle nivåer – fra ytelse til ergonomi og oppbevaring. Det er en ekte allroundmaskin som egner seg for enklere og raskere spyling samt for mer krevende vask. Maskinen får ekstra plusspoeng for de utskiftbare dysene som utvider bruksområdet, men også for den høye brukervennligheten. Dette er kanskje ikke den kraftigste høytrykkspyleren vi har vært borti, men den er mer enn tilstrekkelig for daglige hageoppgaver. Dessuten vil den bli din til en virkelig konkurransedyktig pris.

 • Imponerende ytelse, til tross for en relativt lav pris.
 • Allsidig med flere utskiftbare dyser for ulike behov.
 • Vinner i Råd & Röns store test av høytrykkspylere 2020.
 • Lang slange gir deg større bevegelsesfrihet under arbeidet.
 • Det finnes kraftigere høytrykkspylere.
 • Brukere rapporterer at slangen er noe stiv og floker seg lett.

I samarbete med pris-logo

2. Bosch GHP 5-75 X - Beste premiumvalg

 • Maks trykk: 185 bar
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Effekt: 2600 W
 • Vannmengde: 570 l/t
 • Vekt: 27 kg
 • Tilbehør : 1 stk Bosch pistol, 1 stk justerbart 3-i-1 rør, 1 stk rotormunnstykke
Bosch GHP 5-75 X

Når vi går inn i premiumsegmentet, kan du forvente to ting: kraftig ytelse og høy pris. La oss presentere høytrykkspyleren Bosch GHP 5-75 X, en arbeidshest med virkelig fin byggekvalitet. Pumpen er laget av messing og gummislangen er forsterket med stål.

Resten av maskinen følger samme stil, med høytrykkskoblinger i messing og metallhåndtak. En ledningstrekker til den ti meter lange slangen følger selvfølgelig også med, samt en innebygd beholder for rengjøringsmidler og et oppbevaringsrom. Du betaler med andre ord ikke for ingenting når du kjøper denne høytrykkspyleren. Den er bygget for å yte og for å vare.

Designmessig er det en drøm å jobbe med Bosch sin høytrykkspyler. Du kan enten bruke den i stående eller liggende modus, og du stiller vanntrykket til perfeksjon med en liten skive. Det gjør det mulig å tilpasse trykket avhengig av overflaten. Bosch GHP 5-75 X gir et meget profesjonelt inntrykk og er en høykvalitetsmaskin fra innsiden og ut. Byggematerialet er på et annet nivå enn de andre produktene i vår sammenligning. Du betaler også mer for denne maskin, men spørsmålet er om den ikke også vil overleve alle de andre.

 • Byggekvalitet på et helt nytt nivå.
 • Imponerende ytelse med et betydelig vanntrykk på opptil 185 bar.
 • Mulighet for å stille inn trykket akkurat slik du ønsker det.
 • I det dyreste laget.
 • Kan oppleves klønete med en vekt på 27 kg.

I samarbete med pris-logo

3. Kärcher K5 Premium Smart Control Flex Home - Vi anbefaler

 • Maks trykk: 145 bar
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Effekt: 2100 W
 • Vannmengde: 500 l/t
 • Vekt: 13,9 kg
 • Tilbehør : 1 stk Smart Control spylehåndtak, 1 stk 3-i-1 Multi Jet spylerør
Kärcher K5 Premium Smart Control Flex Home

Kärcher K5 Premium Smart Control høytrykkspyler er en ekte lettvekter som har imponert både brukere og eksperter langt utenfor hjemlandet Tyskland. Den byr på høy ytelse og en vannkjølt motor som gjør den ekstra stillegående. Med en motoreffekt på 2100 W og 145 bar i trykk takler den også sterkt tilsmussede overflater uten problemer.

Begrepet «Smart Control» er ikke bare inkludert i produktnavnet fordi det høres tøft ut, men det fyller også en viktig funksjon. Dette er nemlig navnet på LCD-skjermen som brukes til å styre strålen når du bruker maskinen. Du kan bytte stråletype akkurat som du ønsker, samt bytte mellom ulike moduser for rengjøringsmidler.

Kärchers høytrykkspyler kom på tredjeplass i Råd & Röns test, som Nilfisk E 145.4 -9 X-TRA vant. Ytelsesmessig matcher de to modellene hverandre, men Nilfisk E har litt flere valgmuligheter med sine utskiftbare dyser, og ligger lavere prismessig. Kärcher på sin side leverer en mye penere maskin med smart styring via displayet. Kärchers maskin er også enkel å bære og oppbevare, mye takket være den lave vekten på kun 14 kilo. I tillegg føles det morsomt og moderne å kunne stille inn trykk og andre innstillinger via LCD-skjermen. Dette er rett og slett en god allroundmaskin med morsomme funksjoner hvis eneste ulemper er prisen og mangelen på tilbehør.

 • Ekstra stillegående drift takket være den vannkjølte motoren.
 • Enkel å betjene via intelligent display.
 • Lav vekt gjør den lett å flytte.
 • Dyrere enn testvinneren, til tross for at de har lignende funksjoner.

I samarbete med pris-logo

Kilder

Her er noen av kildene vi brukte i vår sammenligning av høytrykkspylere for å kunne gi deg rettferdige anbefalinger.

Rådrön.se

OBS! Best-i-testen.no kan ikke garantere at anmeldelsene vi brukte som kilder er etterlatt av personer som har kjøpt eller brukt produktet. Les mer i våre generelle vilkår.

Innholdsfortegnelse

Lignende tester

Gressklipper best i test
3 Gressklipper tested
EGO LM1701E
Best i test EGO LM1701E Gressklipper
Gresstrimmer best i test
4 Gresstrimmer tested
Husqvarna 215iL best i test
Best i test Husqvarna 215iL
Pizzaovn best i test
3 Pizzaovn tested
Ooni Koda 12 best i test
Best i test Ooni Koda Pizzaovn
Kullgrill best i test
4 Kullgrill tested
Weber Master-Touch GBS
Best i test Weber Master-Touch GBS
Beste Bærbar grill
4 Bærbar grill tested
Weber Smokey Joe Premium
Best i test Weber Smokey Joe Premium
Beste myggfangerne
5 Myggfanger tested
Mosquito Magnet Pioneer best i test
Best i test Mosquito Magnet Pioneer
skrutrekker best i test
3 Skrutrekkere tested
Dewalt DCD791P2
Best i test Dewalt DCD791P2
Terrassevask best i test
5 Terrassevask tested
Kärcher PCL 4
Best i test Kärcher PCL 4

Vanlige spørsmål

Nilfisk E 145.4-9 X-TRA er den beste høytrykkspyleren i henhold til vår sammenligning. Den har fått mange gode anmeldelser og kan også tilpasses med diverse tilbehør avhengig av hva du vil bruke den til.

For rengjøring av bil er det ofte nok med en litt mindre høytrykkspyler. Hvis bilen din ofte er spesielt skitten, anbefaler vi en høytrykksspyling med rundt 150 bar.

Det avhenger av trykket, det vil si hvor mange bar maskinen har. For en høytrykkspyler med 100 bar går det rundt 400 liter per times bruk.

Til en mindre uteplass eller bilen er det nok med en mindre og rimeligere høytrykkspyler, mens skitne og store fasader ofte krever mer og en mer avansert maskin.

En høytrykkspyler har sylindre som tvinger en blanding av vann og vaskemiddel gjennom en dyse. Dette gir et meget høyt trykk, som også bidrar til en effektiv spyleprosess.

Hjalp denne testen om Høytrykkspyler deg?

Skriv anmeldelse

Del testen

Lignende tester

Gressklipper best i test

Gressklipper: 3 modeller i test

Gresstrimmer best i test

Gresstrimmer: 4 modeller testet

Pizzaovn best i test

Pizzaovn: 3 ovner i test

Testvinnare - Høytrykkspyler

 1. Nilfisk E 145,4 -9 X-TRA 2

  Nilfisk E 145,4 -9 X-TRA

  Best i test
 2. Bosch GHP 5-75 X

  Bosch GHP 5-75 X

  Beste premiumvalg
 3. Kärcher K5 Premium Smart Control Flex Home

  Kärcher K5 Premium Smart Control Flex Home

  Vi anbefaler

Vanlige spørsmål

Nilfisk E 145.4-9 X-TRA er den beste høytrykkspyleren i henhold til vår sammenligning. Den har fått mange gode anmeldelser og kan også tilpasses med diverse tilbehør avhengig av hva du vil bruke den til.

For rengjøring av bil er det ofte nok med en litt mindre høytrykkspyler. Hvis bilen din ofte er spesielt skitten, anbefaler vi en høytrykksspyling med rundt 150 bar.

Det avhenger av trykket, det vil si hvor mange bar maskinen har. For en høytrykkspyler med 100 bar går det rundt 400 liter per times bruk.

Til en mindre uteplass eller bilen er det nok med en mindre og rimeligere høytrykkspyler, mens skitne og store fasader ofte krever mer og en mer avansert maskin.

En høytrykkspyler har sylindre som tvinger en blanding av vann og vaskemiddel gjennom en dyse. Dette gir et meget høyt trykk, som også bidrar til en effektiv spyleprosess.